Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Expediteur wegtransport expert regio Houten

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 30 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2200 - 3200 per maand € 12,69 - 18,46 per uur
Vacaturenummer: 25553
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Bonus
 • Ontwikkel mogelijkheden
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Zoek jij een baan waar je elke keer weer wordt uitgedaagd met verantwoordelijkheden en een kleurig takenpakket? Zie jij het wel zitten om de schakel te vormen tussen een wegtransportbedrijf en klant, de schakel tussen binnenland en buitenland? Lees dan snel verder en maak kans op een functie als expediteur voor een internationaal wegtransportbedrijf! In ruil voor jouw kwaliteiten ontvang je een direct contract bij de opdrachtgever, een brutosalaris tot € 3.200,- per maand en een geweldig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Manpower zoekt voor een wegtransportbedrijf in Houten een expediteur. 

In jouw functie als expediteur kom jij te werk op de afdeling Import/Export. Jij draagt verantwoordelijkheid voor de inkomende goederen vanuit het buitenland en de uitgaande goederen die vanuit Nederland naar het buitenland wordt verzonden. Samen met een klein team met gedreven collega’s zorg jij ervoor dat de chauffeurs worden voorzien van alle benodigde informatie voor hun rit. Ook werk jij aan de administratieve verwerking – zoals documentatie en facturatie – van de inkomende en uitgaande producten. Verder krijg jij de kans om jouw communicatieve vaardigheden uiterst te benutten met een afwisselende functie achter de balie, waarbij jij ook internationale chauffeurs persoonlijk te woord staat. 

Dit krijg jij

 • Een direct contract bij de opdrachtgever 
 • Brutosalaris tussen € 2.200,- en € 3.200,- per maand 
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 155,- per maand 
 • Ploegentoeslag van 30% na 18.00, 50% op zaterdag en 100% op zondag
 • Een persoonlijk budget dat je naar eigen wens kan uitbesteden (kan omgezet worden naar vakantiedagen, maar kan ook maandelijks boven op jouw salaris worden uitbetaald) 
 • Een functie met geweldige doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is een internationaal wegtrasnportbedrijf met vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf biedt Europees B2B wegtransport aan voor pallets, groupage, gedeeltelijke of volledige vrachtwagenladingen. Jij komt te werk bij de wegtransportafdeling van de organisatie en  krijgt te maken met een transportnetwerk die het hele Europese continent verbindt! De firma gelooft in het verenigen van mensen, en doet  dit via hun werkzaamheden en met een  diverse werkomgeving. Helaas kunnen wij momenteel niet meer over de opdrachtgever kwijt, later in de sollicitatieprocedure zal jij verder worden geïnformeerd.

Werktijden
Jij werkt 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag tussen 05:30 en 22:30. Bij uitzondering wordt er in het weekend gewerkt. 

Dit neem je mee

 • Ten minste drie jaar ervaring als expediteur, forwarding officer, transsportplanner, import/export medewerkers of een vergelijkbare functie
 • Een afgeronde opleiding op mbo-4 niveau, bij voorkeur in de richting van logistiek of transport
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, voor communicatie met klanten en collega’s. Kennis van Duits of Pools is een pre 

Tot slot is het gunstig wanneer jij in of dichtbij Houten woont, zoals Nieuwegein, Utrecht, Zeist, of Woerden.

Ben jij bereid om deze verantwoordelijkheid op je schouders te nemen? Wacht dan niet en reageer direct! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op. 


Doorsturen
 
Vaste baan