Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Postsorteerder nachtdienst PostNL Nieuwegein

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2600 per maand € 15,00 per uur
Vacaturenummer: 25531
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Wat hebben de maan en jij met elkaar gemeen? Juist, jullie schijnen alle twee in de nacht op z’n best! Jij bent een échte nachtbraker die het wel ziet zitten om, wanneer de rest van het land ligt te slapen, de handen uit de mouwen te steken. Nou, dan ga jij bij PostNL met open armen ontvangen worden, want zij zijn op zoek naar postsorteerders, oftewel decemberhelden: helden die in het sorteercentrum gaan zorgen dat alle post bij de juiste adressen terechtkomt. Meer weten over deze baan? Lees dan gauw verder!

 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de nacht willen werken bij PostNL in Nieuwegein.

 

Dat de brieven en pakketten dit jaar op tijd geleverd gaan worden, is met jou als postsorteerder een gegeven. In het postsorteercentrum in Nieuwegein werk jij namelijk in de nacht hard door om dit doel te realiseren. Jij gaat bezig met het controleren, labelen en sorteren van de post. Dit gebeurt machinaal. Ook verhelp je eenvoudige storingen en ga je postcodes invoeren in het PostNL-systeem.


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 15,50 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 15,64 per uur (inclusief 40% ploegentoeslag en vanaf 21 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Als wij zeggen “hét grootste postbedrijf van Nederland”, dan zeg jij… Juist, PostNL! Logisch wel, want dagelijks verwerken zij zo’n vijftien miljoen brieven en pakketten voor vrijwel elke Nederlander. Tijdens de feestmaanden schiet dit getal van vijftien miljoen flink omhoog. Juist daarom zoekt PostNL naar decemberhelden die de sorteerlijnen komen bemannen! Ben jij zo’n held?

 

Werktijden

In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de nachtdienst van 0.00 tot 7.00 uur. Voor het werken in de nacht ontvang je een mooie toeslag van 40% bovenop jouw salaris!Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste achttien jaar in verband met de werktijden in de avond (ben je nog geen achttien? Dan kun je bij PostNL in de ochtend of middag aan de slag!)
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot vijftien kilogram tilt

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Nieuwegein zou wonen, bijvoorbeeld in Zeist, Vianen of Utrecht.


Ben jij enthousiast? Bundel jouw kracht dan dit jaar met PostNL! Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk