Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Postsorteerder avonddienst PostNL Nieuwegein

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per uur
€ 1127 per maand € 13,00 per uur
Vacaturenummer: 25530
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Zonder het harde werk van de postsorteerders bij PostNL missen veel mensen hun jaarlijkse decemberpost. De feestmaanden zijn dan gewoon niet hetzelfde. Daarom noemt Manpower deze postsorteerders liever helden, decemberhelden! In de avond pak jij met jouw gezellige team het stokje over van jouw collega’s in de ochtend- en middagdienst. Het mooie hieraan is dat jij de rest van de dag lekker voor jezelf hebt! Word jij dit jaar decemberheld bij PostNL Nieuwegein? Lees verder en reageer snel op deze vacature!

 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de avond willen werken bij PostNL in Nieuwegein.

 

Hoe kan het ook anders dat jij je als postsorteerder gaat bezighouden met, juist, het sorteren van de post! Met jouw enthousiaste mede-helden ontferm jij je over de sorteerlijnen in het sorteercentrum in Nieuwegein. Naast het oplossen van kleine storingen aan de lijn, gaan jullie machinaal poststukken controleren, labelen en sorteren. Hierdoor zorgen jullie er eigenhandig voor dat miljoenen Nederlanders een leukere feestmaand hebben!


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,28 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 13,40 per uur (inclusief 20% ploegentoeslag en vanaf 21 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Aan wie kun je het beter toevertrouwen om alle decemberpost tijdig te versturen dan hét postbedrijf van Nederland, PostNL? Juist, niemand! Vrijwel elke Nederlander is klant van PostNL, dus tijdens de feestmaanden is het in de sorteercentra maar al te (gezellig) druk. Daarom zoeken wij decemberhelden om deze grote klus te klaren! Ben jij klaar voor deze uitdaging?

 

Werktijden

In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de avonddienst van 19.30 tot 1.30 uur. Voor het werken in de avond en nacht ontvang je een mooie toeslag van 20% bovenop jouw salaris! Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste achttien jaar in verband met de werktijden in de avond en nacht (ben je nog geen achttien? Dan kun je bij PostNL in de ochtend of middag aan de slag!)
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot vijftien kilogram tilt

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Nieuwegein zou wonen, bijvoorbeeld in Zeist, Vianen of Utrecht.


Wil jij jouw krachten dit jaar inzetten in het sorteercentrum van PostNL? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk