Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Postsorteerder middagdienst PostNL Zwolle

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1907 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 25541
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

De dagen worden weer korter en kouder en niet iedereen is hier fan van. Maar of je nou houdt van zonovergoten of met sneeuw bedekte dagen, over één ding kunnen we het wel eens zijn: een liefdevolle kaart (of een.. of twee..) ontvangen tijdens de feestdagen is toch wel heel erg fijn. Als postsorteerder bij PostNL maak jij onderdeel uit van het versturen van deze kaarten en draag je zo dus actief bij aan warmere feestdagen in alle huiskamers in Nederland. Daarom spreken PostNL en Manpower liever niet van postsorteerders, maar van decemberhelden. Ben jij klaar voor een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

 

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, oftewel decemberhelden, die in de middag willen werken bij PostNL in Zwolle.

 

Ze lijken nog zo ver weg, maar ze zijn dichterbij dan je denkt: de feestdagen! Voor je het weet staan ze weer voor de deur met de daar bijbehorende gezelligheid, etentjes en andere feestelijkheden. Zoals de post! Heel veel post. Al deze poststukken moeten natuurlijk verwerkt worden en dat is waar jouw hulp goed van pas komt. In het sorteercentrum in Zwolle ben jij namelijk bezig met het controleren, labelen en sorteren van deze post en zorg jij ervoor dat zij op tijd verzonden worden. Het werk gebeurt machinaal en uiteraard doe jij dit niet alleen, maar met een heel team van enthousiaste mede-helden!


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,07 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 11,17 per uur (vanaf 21 jaar en ouder)
 • Ploegentoeslagen van 20% en 40% (afhankelijk van de dienst) bovenop jouw salaris
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét bekendste postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Wie is er voor verantwoordelijk dat al onze brieven en pakketten tijdig aankomen? Dat is geen moeilijke vraag toch? PostNL natuurlijk! Zij zijn niet voor niets Nederlands grootste en meest bekende postbedrijf, en die titel verdien je niet zomaar. Dagelijks verwerken zij maar liefst vijftien miljoen poststukken en tijdens de feestdagen loopt dit aantal flink op! Daarom is PostNL in Zwolle op zoek naar decemberhelden: helden die zich ontfermen over de sorteerlijnen tijdens deze drukke tijden.

 

Werktijden

In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de middagdienst van 15.00 tot 20.00 uur. Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste zestien jaar oud, tenzij je avond- en/of nachtdiensten wil werken, dan dien je minimaal achttien jaar oud te zijn
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot vijftien kilogram tilt
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is namelijk slecht bereikbaar met het OV

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Zwolle zou wonen, bijvoorbeeld in Meppel, Kampen of Staphorst.

Je kunt al snel jouw superkrachten gaan inzetten bij PostNL, dus solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op!Doorsturen
 
Uitzendwerk