Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Postsorteerder middagdienst PostNL Den Bosch

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1907 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 25533
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

De inwoners van Den Bosch en omgeving hebben maar geluk met jouw als één van de postsorteerders van PostNL dit jaar. Waarom? Nou, omdat jij er mede voor zorgt dat al hun feestkaarten en pakketjes goed en op tijd aan komen waar zij moeten zijn! Niet alleen is post op tijd ontvangen op zichzelf al fijn, maar post ontvangen in de koude wintermaanden kan echt een verschil maken voor de ontvanger! Daarom spreken wij bij Manpower liever van decemberhelden. Bundel jouw krachten met PostNL dit jaar en maak een verschil, lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de middag willen werken bij PostNL in Den Bosch.

Je knippert een keer met je ogen en daar zijn ze weer, de feestdagen! Wat brengen zij mee? Juist, een hoop gezelligheid, (hopelijk?) sneeuw en een berg poststukken. Dit laatste is waar jouw inzet aan te pas komt. In het sorteercentrum in Den Bosch ga jij deze poststukken met behulp van een machine controleren, labelen en sorteren. Jij beheert dus de sorteerlijnen met een aantal gezellige, mede-decemberhelden. Daarnaast komt het wel eens voor dat er een pakketje vast komt te zitten in de lijn, maar voor zo’n eenvoudige storing draai jij je hand niet om.


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,07 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 11,17 per uur (vanaf 21 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Ploegentoeslagen van 20% en 40% (afhankelijk van de dienst) bovenop jouw salaris
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét bekendste postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

PostNL, wie kent ze niet? Hét postorderbedrijf van Nederland waar dagelijks maar liefst vijftien miljoen brieven en pakketten worden verwerkt. Tel hier tijdens de wintermaanden alle feestkaarten en cadeautjes bij op en je krijgt… juist, een hele hoop werk. Daarom is PostNL in Den Bosch op zoek naar helden voor in het sorteercentrum, decemberhelden! Als decemberheld ontferm jij je met jouw mede-helden over de sorteerlijnen en zorgen jullie ervoor dat alle post op tijd aankomt!

Werktijden
In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de middagdienst van 15.00 tot 20.00 uur. Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste zestien jaar oud, tenzij je avond- en/of nachtdiensten wilt werken, dan dien je minimaal achttien jaar oud te zijn
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot vijftien kilogram tilt
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is namelijk slecht bereikbaar met het OV

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Den Bosch zou wonen, bijvoorbeeld in Vught, Waalwijk of Tilburg.


Jouw superkrachten zijn waardevol! Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op!Doorsturen
 
Uitzendwerk