Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Postsorteerder ochtenddienst PostNL Den Bosch

Vacature bij: PostNL
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2253 per maand € 13,00 per uur
Vacaturenummer: 25532
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Er zijn weinig zaken in het leven zo fijn als post die op tijd aankomt. Al helemaal in de koude wintermaanden, wanneer een hartverwarmende kerstkaart echt een verschil kan maken! Als postsorteerder bij PostNL kun jij hier een bijdrage aan leveren vanuit het sorteercentrum in Den Bosch. Hier ga jij bezig met het, juist ja, sorteren van de post en zorg je ervoor dat elk poststuk tijdig aankomt waar het moet zijn. Vandaar dat wij bij Manpower liever spreken van decemberhelden. Ben jij zo’n held? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere postsorteerders, ofwel decemberhelden, die in de ochtend willen werken bij PostNL in Den Bosch.

De feestdagen van miljoenen Nederlanders gaan een stukje warmer zijn door jouw harde werk in het sorteercentrum in Den Bosch! Hier beheren jij en jouw enthousiaste collega-helden de sorteerlijnen. Jullie controleren, labelen en sorteren de inkomende post en zorgen ervoor dat deze terecht komt waar zij gewenst is! Dit werk gebeurt machinaal. Hiernaast ga jij je bezighouden met het invullen van (moeilijk leesbare) postcodes in het PostNL systeem en het verhelpen van eenvoudige storingen aan de lijn.  


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,28 per uur en vanaf 1 december wordt dit verhoogd naar € 13,40 per uur (inclusief 20% ploegentoeslag en vanaf 21 jaar en ouder)
 • Bonus van 100% bovenop jouw salaris op zon- en feestdagen
 • Flexibele, parttime functie voor minimaal vier diensten per week
 • Reiskostenvergoeding conform cao PostNL
 • Een gezellige werksfeer en werken bij hét bekendste postbedrijf van Nederland
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Als je nagaat dat PostNL dagelijks wel vijftien miljoen brieven en pakketten verwerkt, kun je er bijna wel vanuit gaan dat hier ook een poststuk voor jou tussen zit. Uiteraard komen deze niet zomaar bij jou terecht, maar er schuilt een heel logistiek proces achter! Waar dit proces op normale dagen al het nodige werk vereist, loopt deze werkdruk tijdens de wintermaanden al helemaal hoog op. PostNL is daarom op zoek naar helden, decemberhelden! Ben jij de held waar zij naar zoeken?

 

Werktijden

In deze drukke tijden is PostNL op zoek naar superhelden voor de ochtenddienst van 6.00 tot 12.00 uur. Voor het werken in de ochtend ontvang je een mooie toeslag van 20% bovenop jouw salaris!Over het algemeen wordt er van maandag tot en met zaterdag gewerkt, maar het kan voorkomen dat je soms op zondag werkt. Wij vragen dat jij minimaal vier diensten per week beschikbaar bent.

Wat? Je wil zelfs meer werken? Over superhelden gesproken! In overleg is dit zeker een mogelijkheid.Dit neem je mee

 • Minimale beschikbaarheid van vier diensten per week
 • Ten minste zestien jaar oud, tenzij je avond- en/of nachtdiensten wilt werken, dan dien je minimaal achttien jaar oud te zijn
 • In staat om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichten, omdat je vooral staand werkt, waarbij je tot vijftien kilogram tilt
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het lezen en verwerken van Nederlandstalige post en het begrijpen van Nederlandstalige veiligheidsinstructies
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, het sorteercentrum is namelijk slecht bereikbaar met het OV

 

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Den Bosch zou wonen, bijvoorbeeld in Vught, Tilburg, of Waalwijk.


Voel jij je heldhaftig? Kom dan werken bij PostNL! Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk