Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Onderhoudsmonteur AkzoNobel Rotterdam

Vacature bij: AkzoNobel
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 18 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2773 - 3120 per maand € 16,00 - 18,00 per uur
Vacaturenummer: 24927
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ontwikkel mogelijkheden
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Is storingen oplossen voor jou een eitje en zie jij overal mogelijkheden voor innovatie? Heb jij daarnaast minimaal een mbo-3 diploma in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar? Word dan onderhoudsmonteur installatietechniek bij AkzoNobel en breng je ideeën tot leven in de praktijk! Je wordt beloond met een brutosalaris tot € 18,52 per uur  plus reiskostenvergoeding. Daarnaast bouw je pensioen op en kom je bovenal terecht in een hecht team van collega's! Lees snel verder en maak je sollicitatie meteen compleet!

Uitzendbureau Manpower is voor AkzoNobel in Rotterdam op zoek naar een onderhoudsmonteur installatietechniek.

Als onderhoudsmonteur installatietechniek onderhoud je de machines en installaties op de productielocatie van AkzoNobel. Dit bestaat uit gepland onderhoud en het uitvoeren van inspecties. Is er een storing? Dan los jij dit zo snel mogelijk op, zodat de productie niet stil komt te staan. Jouw rol gaat echter verder dan onderhoud en storingen verhelpen: jouw ideeën over innovatie en optimalisatie van het productieproces zijn van harte welkom. Je overlegt met collega’s over hoe het werk veiliger en efficiënter kan en brengt de verbeteringen in de praktijk. Verder geef je technisch advies aan zowel collega’s als externe technici.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 16,67 tot € 18,52 per uur
 • Reiskostenvergoeding volgens regeling AkzoNobel
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Pensioenopbouw via Manpower (na 26 gewerkte weken)


Hier ga je werken

Je komt te werken bij AkzoNobel. AkzoNobel is sinds 1792 één van de grootste bedrijven in de verfindustrie en heeft onder andere de merken Alabastine, Flexa en Sikkens onder zich. Elke dag zetten 34.500 medewerkers in meer dan 150 landen zich in om de beste producten en diensten te leveren. Dat werpt zijn vruchten af: AkzoNobel heeft het vertrouwen van een groot aantal klanten voor zich gewonnen.

Werktijden
Je werkt in deze fulltime functie in een ploegendienst van twee ploegen. De werktijden zijn op dit moment nog niet bekend en zullen later in het sollicitatieproces met je besproken worden.Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-3 diploma in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica
 • Minstens één jaar werkervaring als onderhoudsmonteur, storingsmonteur, controleur elektrische installaties, bedrijfstechnicus of vergelijkbaar
 • Een goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift (vanwege Nederlandse werkinstructies en veiligheidsvoorschriften)
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week


Bij voorkeur woon je in de omgeving van Rotterdam (bijvoorbeeld in Den Haag, Zoetermeer of Gouda). Verder ben je flexibel, leergierig, nauwkeurig en heb je een positieve houding. Het is ook belangrijk dat je affiniteit hebt met de administratieve kant van technische werkzaamheden. Daarnaast staat veiligheid bij jou voorop. Heb je een VCA-certificaat, NEN 3140-certificaat en/of een heftruckcertificaat? Dan heb je een streepje voor!

Heb jij zin om aan de slag te gaan als onderhoudsmonteur bij AkzoNobel? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je opDoorsturen
 
Uitzendwerk