Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Assistent laborant Organon Oss

Vacature bij: Organon
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 07 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2600 - 3293 per maand € 15,00 - 19,00 per uur
Vacaturenummer: 20878
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Droom jij van een baan in het laboratorium bij een bedrijf dat een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheidszorg? Dan ben je bij Organon aan het juiste adres! Naast een baan met betekenis kun je ook rekenen op een brutosalaris tot € 19,61 per uur, pensioenopbouw én je maakt kans op een contract bij Organon zelf. Ontdek wat je nog meer kunt verwachten bij deze baan, check of je mededelingen komt en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een assistent laborant voor Organon in Oss.

Als assistent laborant of laborant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, verwerken en ondersteunen van microbiologische analyses. Het updaten van GMP documenten, de opvolging van variaties en het signaleren en uitwerken van verbetermogelijkheden zijn een belangrijk onderdeel van het Takenpakket.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 15,27 tot € 19,61 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Baan voor de termijn
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitgebreid inwerktraject van twee maanden


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij Organon in Oss. In hun laboratoria worden fysische en chemische tests uitgevoerd op grondstoffen, verpakkingsmaterialen en farmaceutische eindproducten. Organon is een organisatie die medische oplossingen ontwikkelt voor vrouwen. Hun doel? Het optimaliseren van het leven van vrouwen, hun families en de gemeenschappen waar zij deel van uitmaken.

De sectie Quality Control- Microbiologie (QC-M) is een onderdeel van de afdeling QC Microbiologie & Pharmacologie. Deze afdeling is een onderdeel van Qualilty Operations - Pharmaceutical Operations. Binnen de QC-M sectie vinden diverse microbiologische analyses plaats voor de vrijgifte van grondstoffen, intermediates en eindproducten. De test monsters zijn afkomstig van een groot aantal productie afdelingen zoals steriele- en niet steriele productie afdelingen en biotechnologische productie afdelingen.

Er bestaat een nauwe samenwerking met de secties Assay Development Validatie-microbiologie. De diversiteit aan klanten en dynamiek binnen de organisatie zorgtvoor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Maak jij binnenkort deel uit van dit wereldbedrijf?

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.Dit neem je mee

 • Minimaal een MLO diploma en drie jaar werkervaring OF een hbo diploma richting microbiologie of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift in verband met de verwerking van officiële documentatie en veiligheid op de werkvloer
 • Kennis van en ervaring met laboratorium, GMP, GDP, LIMS en microbiologische analyses is gewenst
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week

Verder woon jij bij voorkeur in de omgeving van Oss, bijvoorbeeld in Den Bosch, Eindhoven, Breda of Tilburg. 

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet te lang met solliciteren want binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op!


Doorsturen
 
Uitzendwerk