Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Servicebaliemedewerker Medtronic Maastricht

Vacature bij: Medtronic
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 14 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1907 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 25178
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Ben jij een kei in administratie en ben je empathisch, accuraat en klantvriendelijk? Word klantenservicemedewerker bij Medtronic en word beloond met een brutosalaris van minimaal € 11,54 per uur, reiskostenvergoeding en gratis online trainingen! Klinkt goed, toch? Lees snel verder en maak vandaag nog je sollicitatie compleet!

Uitzendbureau Manpower is voor Medtronic in Maastricht op zoek naar een medewerker klantenservice.

Let op: het gaat om een tijdelijke functie van vijf maanden met kans op verlenging.

Jij bent onmisbaar voor de afdeling Diabetes van Medtronic. Je checkt via Excel-bestanden welke patiënten en ziekenhuizen die hun defecte insulinepomp nog niet geretourneerd hebben en belt hen op. Elk contactmoment dat je hebt registreer je in het CRM-systeem. Heeft een patiënt nog een defecte insulinepomp in huis? Dan plan je een ophaalafspraak in bij DHL, zodat zij de pomp op het thuisadres van de patiënt kunnen ophalen en afleveren bij Medtronic.
 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van minimaal € 11,54 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (maximaal 40 kilometer retour)
 • Fulltime of parttime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Tijdelijke baan voor vijf maanden met kans op verlenging
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is Medtronic. Het is een bedrijf van eigen bodem dat sinds 1969 bestaat. In dat jaar koos Earl Bakken, de oprichter en toenmalig directeur, Kerkrade als eerste vestigingsplaats in Europa en als uitvalsbasis voor de activiteiten van Medtronic. Nog steeds is Medtronic sterk vertegenwoordigd in Nederland. Zo vind je het magazijn in Heerlen, waar ongeveer vierhonderd medewerkers verspreid over verschillende afdelingen aan het werk zijn.

Medtronic houdt zich voortdurend bezig met zoeken naar oplossingen die de kwaliteit van leven van chronisch zieke mensen kunnen verbeteren. Hierbij werken ze samen met artsen en wetenschappers. Jij gaat bij een bedrijf werken die kan zeggen dat ze op dit moment iedere drie seconden ergens ter wereld een patiënt helpen met een product of therapie. Binnen het bedrijf ga jij aan de slag voor de afdeling die zich focust op diabetes.
 

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Ervaring met administratieve en telefonische werkzaamheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift in verband met contact met klanten en ziekenhuizen
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Ervaring met Excel
 • Ervaring met SAP een pre


Daarnaast herken jij jezelf in de volgende competenties: empathisch, accuraat, klantvriendelijk, geduldig. Ook woon je bij voorkeur in regio Maastricht, Sittard, Heerlen of Maaseik.  

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk