Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Administratief medewerker Syngenta Enkhuizen

Vacature bij: Syngenta
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per uur
€ 2141 per maand € 13,00 per uur
Vacaturenummer: 25053
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Ben jij een echte wereldverbeteraar en zet jij je administratieve vaardigheden daarom graag in bij een toonaangevend en groen bedrijf? Kom dan werken als administratief medewerker bij Syngenta in Enkhuizen en zorg ervoor dat de juiste zaden bij de juiste telers terecht komen! Voor jouw inzet word je beloond met een brutosalaris van € 13,50 per uur, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Lees snel verder en stuur vandaag nog je sollicitatie in!

Uitzendbureau Manpower is voor Syngenta in Enkhuizen op zoek naar een administratief medewerker.

Je komt dan wel te werken bij een zadenbedrijf, maar je hoeft geen groene vingers te hebben! Als administratief medewerker op de afdeling Printing ben je, je raadt het al, voornamelijk bezig met printen. Jouw dag start met het verzamelen van klant- en productgegevens vanuit het programma SAP. Je controleert deze informatie, past deze waar nodig aan en print de informatie als etiket. Naast het printen voer je ook andere administratieve werkzaamheden uit. Je bewerkt bijvoorbeeld scripts en je maakt printopdrachten. Mede dankzij jouw inzet komen er dagelijks heel veel zaden bij de juiste telers terecht om geplant te worden!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,50 per uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf vijf kilometer enkele reis
 • Fulltime baan van 38 tot 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Pensioenopbouw via Manpower (na 26 gewerkte weken)


Hier ga je werken

Syngenta Seeds is een internationale leverancier van zaden en gewasbeschermingsmiddelen en verleent diensten aan telers. Met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen is Syngenta een grote naam in de productie-industrie. Hun mondiale bereik zetten zij niet alleen in om de beste zaden te leveren, maar ze houden hierbij ook het milieu in acht. Syngenta helpt bij het vergroenen van onze planeet, door middel van hun aandacht voor biodiversiteit en hun innovatieve oplossingen. Als medewerker bij Syngenta draag jij dus ook je eigen steentje bij!

Werktijden
Je werkt in deze fulltime functie 38 tot 40 uur in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag.Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-diploma
 • Minstens één jaar werkervaring als administratief medewerker, kantoormedewerker, administratief ondersteuner of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk (vanwege het werken met Nederlandse en Engelse programma’s en productinformatie)
 • Ervaring met Adobe Indesign
 • Beschikbaarheid van minstens 38 uur per week

Bij voorkeur woon je in de omgeving van Enkhuizen (bijvoorbeeld in Hoorn, Medemblik of Lelystad).

Zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan bij Syngenta? Pak dan je kans en solliciteer nu! Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op.Doorsturen
 
Uitzendwerk