Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship bouw Leiden

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 augustus 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2509 - 2510 per maand € 14,48 - 14,48 per uur
Vacaturenummer: 24451
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Ontwikkel mogelijkheden
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Bezit jij een hbo-diploma en wil je meer leren over de bouwsector? Dan is dit traineeship vast iets voor jou! Tijdens dit éénjarige traineeship ga je werkend leren en krijg je direct een jaarcontract bij jouw toekomstige werkgever. Verder kun je rekenen op een brutosalaris tot € 2.509,58 per maand. Uiteraard kun je ook nog rekenen op andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ben je benieuwd welke dit zijn en wat het traineeship verder inhoudt? Lees dan snel verder en solliciteer! 

Manpower zoekt meerdere trainees voor een opdrachtgever in Leiden die in de bouwsector werkervaring willen opdoen. 

Tijdens dit traineeship ontdek je jouw talenten. Je zult veel leren over de bouwsector en volgt verschillende trainingen op het gebied van product- en verloopkennis. Een paar van deze trainingen vinden plaats op het hoofdkantoor in Nieuwegein, maar ook bij diverse klanten. Daarna zul je werken op de vestiging in Leiden waar je aan de slag gaat met de binnendienstwerkzaamheden. Nadat je de binnendienstwerkzaamheden hebt afgerond is het tijd voor de volgende stap naar een specifieke afdeling. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan Financiën, Marketing of Inkoop. Wat je op de diverse vestigingen hebt geleerd, ga je nu in de praktijk brengen! 

Dit krijg je

 • Direct een jaarcontract bij de opdrachtgever!
 • Brutosalaris van € 2.509,58 per maand
 • Reiskostenvergoeding conform cao opdrachtgever
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Werkend leren
 • Diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Gratis online trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken


Jouw traineeship volg je bij dé Nederlandse marktleider op het gebied van bouwmaterialen. Hun klantenbestand is groots en zij leveren altijd vanuit hun vier beloftes: het geven van de beste service, hebben van de juiste voorraad, bieden van flexibele logistiek en vakkundig advies. Voordat jij begint aan het traineeship vinden er twee gesprekken plaats. Eén gesprek vindt plaats via Zoom en daarna een op de vestiging zelf. Daarna maak je een online assessment en bij wederzijds enthousiasme krijg jij direct een jaarcontract bij deze opdrachtgever!

Op dit moment is de naam van de opdrachtgever nog anoniem. In een later stadium van het sollicitatieproces praten we jou natuurlijk bij! 

Werktijden
Je werkt in deze fulltime positie van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden. 

Dit neem je mee

 • Hbo-diploma of hoger, bij voorkeur richting Commercie, Bedrijfskunde of Bouwkunde
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in verband met veelvuldig klantcontact
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Interesse in de bouwkundige branche is mooi meegenomen, maar inhoudelijke kennis van bouwmaterialen is niet vereist. Dit leer je allemaal on-the-job!

En woon je in de omgeving van Leiden, bijvoorbeeld in Zoetermeer, Hoofddorp of Alphen aan den Rijn? Dan is dat mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste! 

Na jouw sollicitatie neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met jou op. Maak jouw sollicitatie daarom zo snel mogelijk compleet! 
 

Doorsturen
 
Vaste baan