Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Traineeship bouw Delft

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 10 augustus 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2509 per maand € 14,48 per uur
Vacaturenummer: 24430
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Ben jij in het bezit van minstens een hbo-diploma richting Bouwkunde of vergelijkbaar en wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Kom dan een traineeship volgen bij onze opdrachtgever in Delft. Je start met een éénjarig traineeship, waarbij je gaat werken en leren tegelijk. Dit is een intensief traject die je gaat volgen samen met je collega’s, zodat jullie elkaar goed kunnen aanvullen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist vanwege communicatie met zowel klanten als medewerkers. Hier krijg je een direct contract bij de opdrachtgever en een brutosalaris van € 2.509.- per maand voor terug. Interesse? Wacht dan niet langer en reageer!

Manpower is voor een opdrachtgever in Delft op zoek naar een trainee bouw.

Als trainee ga je eerst samen met je collega’s een uitgebreid traject volgen. Dit traject zal bestaan uit verschillende trainingen omtrent product- en verkoopkennis, zodat jij je talenten leert kennen en jij jezelf dagelijks kunt ontwikkelen. Deze trainingen zullen in Delft plaatsvinden, maar wel bij diverse klanten, zodat je zoveel mogelijk over het werk leert. Wanneer je het traject succesvol hebt doorlopen, dan kun je beginnen met diverse binnendienstwerkzaamheden. Daarna kun je al snel naar een specifieke afdeling. Denk bijvoorbeeld aan de afdelingen: Financiën, Marketing of Inkoop.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.509,- per maand
 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Reiskostenvergoeding volgens regeling opdrachtgever
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
 • Direct een jaarcontract na twee sollicitatiegesprekken en een online assessment
 • Pensioenregeling via de opdrachtgever  


Hier ga je werken

Je gaat jouw traineeship doorlopen bij een grote opdrachtgever in bouwmaterialen. Zij werken vanuit vier principes: geven van de beste service, hebben van de juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies. We kunnen op dit moment nog geen verdere informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je 40 uur per week tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minstens een hbo-diploma, bij voorkeur richting Commercie, Bedrijfskunde of Bouwkunde
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je communiceert met Nederlandstalige klanten
 • Inhoudelijke kennis van bouwmaterialen is een pre
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week


Voordat je begint met je traineeship ga je deelnemen aan twee gesprekken. Één via Zoom en de ander op de vestiging in Delft. Daarna doe je een online assessment en als deze ook positief is afgerond, krijg je direct een jaarcontract bij de opdrachtgever.

Bij voorkeur woon je in (of in de buurt van) Delft, Den Haag, Rijswijk of Schiedam. Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Vaste baan