Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Verpakkingsoperator Berkel en Rodenrijs

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 25 augustus 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2274 - 2843 per maand € 13,12 - 16,40 per uur
Vacaturenummer: 24344
Interessant voor jou
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Kans op een vast contract

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij gaat bijdragen aan sterkere gewassen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Voor een klant in Berkel en Rodenrijs zoeken wij namelijk een verpakkingsoperator die dit gaat bewerkstellingen. Jij brengt mee: minimaal een jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur ook nog een VAPRO A certificaat. Jij krijgt: een uitzendcontract met kans op overname, ploegentoeslag en een brutosalaris tot € 2.843! Meer weten? Lees dan snel verder of doe eens gek een solliciteer direct!

 

Uitzendbureau Manpower zoekt een verpakkingsoperator voor een klant in Berkel in Rodenrijs!

 

Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor het juist instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt ervoor dat de productielijnen continu goed afgesteld zijn. Aan de hand van voorschriften voer je controles uit op juistheid en kwaliteit. Daarnaast bewaak je de voorraad van het bulkmateriaal. Tevens draag je zorg voor een goede technische staat van de verpakkingsmachines door het verrichten van autonoom onderhoud. Ook draag je verbetervoorstellen aan, met behulp van de 5S methodiek.

 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.274 tot € 2.843 per maand exclusief toeslag
 • Ploegen- en ORT-toeslag
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Kans op een contract direct bij de klant
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken
 • Jezelf blijven ontwikkelen via de Manpower Academy


Hier ga je werken

Je gaat werken bij een bedrijf dat actief is op het gebied van biologische gewasbescherming en natuurlijke bestuiving. Wereldwijd zetten zij zich in voor gezonde, weerbare en vitale gewassen. Jij bent werkzaam op de afdeling Verpakken, bestaande uit ongeveer zestig medewerkers. Deze afdeling bestaat uit een team voor het verpakken van Mijten, Insecten en een team voor kwaliteitscontrole.

 

Wil jij een bijdrage leveren aan continu goed afgestelde productielijnen, zodat de eindproducten met uitdagend korte levensduur tijdig worden opgeleverd? Solliciteer dan snel!

 

 

Werktijden

Je komt te werken in drieploegendienst met de volgende werktijden: van 6:15 tot 14:45, 14:15 tot 22:45, en 22:15 tot 6:45 uur. In het hoogseizoen dat van juni tot en met september loopt, wordt er gewerkt met een vijfploegendienst.Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar via een VAPRO A certificaat
 • Ten minste één jaar werkervaring als operator, technisch medewerker of in een vergelijkbare functie
 • Technisch inzicht en een actieve houding
 • Bereidheid om in ploegen te werken

 

Bij voorkeur woon je in Berkel en Rodenrijs, Zoetermeer, Rotterdam, Delft of omstreken. Dit scheelt jou enige reistijd!

 

Wil jij in aanmerking komen voor de functie van verpakkingsoperator? Solliciteer dan gauw en laat deze kans niet aan jou voorbijgaan.Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)