Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Administratief medewerker KYC

Vacature bij: Accenture B.V.
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 25 augustus 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1907 - 2080 per maand € 11,00 - 12,00 per uur
Vacaturenummer: 24192
Interessant voor jou
 • Thuiswerk mogelijkheid

Dit ga je doen

Heb jij een adelaarsoog voor details en ben je niet alleen goed, maar haal je vooral ook veel plezier uit het, op orde brengen van een administratie? Kom dan plezier beleven bij Accenture! Op een gloednieuwe afdeling binnen dit toffe bedrijf ga jij zorgen dat alle Know Your Client-informatie (KYC) op orde is en in de juiste systemen staat. Wat jij meebrengt om deze baan tot een succes te maken? Nieuwsgierige houding ten opzichte van finance en werkervaring met klantcontact! Ben jij er klaar voor om te investeren in je carrière en persoonlijke ontwikkeling? Dan heeft Accenture een plekje voor jou! Lees vlug verder en solliciteer vandaag nog.


Uitzendbureau Manpower zoek meerdere administratief medewerkers KYC voor Accenture.

Als administratief medewerker KYC, ofwel data repair officer,  ofwel administratieve superheld ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Zo ben je het ene moment allerlei gegevens aan het herstellen in de bron van de afdeling, BCDB, maar voer je ook herstelacties uit vanuit openbare bronnen. Verder ga jij je bezighouden met het aanpassen van achterliggende contracten zodat klanten geen hinder ondervinden van wijzigingen en verzamel je basisdocumentatie (zoals statuten, organogrammen en/of legitimatiebewijzen) voor klanten! Het is een jonge, frisse afdeling dus een positief, kritische houding is meer dan welkom.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 11,- en € 12,- per uur
 • Volledig thuiswerken waarvoor jij een thuiswerkvergoeding van € 60,- per maand ontvangt
 • Apparatuur om vanuit huis te kunnen werken (laptop en headset)
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Administratieve werkervaring opdoen in een internationale omgeving
 • Een werkgever met aanzien op jouw cv
 • Gratis online trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag op een gloednieuwe afdeling bij Accenture! De afdeling Robotics & Orchestration is bezig met het zoveel mogelijk geautomatiseerd behandelen van Know Your Client dossiers volgens de geldende wet- en regelgeving. Dit wordt op dit moment zowel voor Commercial Banking als voor de zakelijke Retail klanten gedaan. Bij Accenture werken betekent investeren in je eigen ontwikkeling! Binnen het bedrijf heerst een levendige en diverse werkcultuur waar men gelooft in openheid, eerlijkheid, gelijkheid, gezond verstand en realisme. Maak jij hier binnenkort deel van uit?

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Ten minste één jaar werkervaring, bij voorkeur in de financiële dienstverlening (als bijvoorbeeld juridisch administratief medewerker, backoffice medewerker of in een vergelijkbare functie)
 • Goede communicatieve vaardigheden in verband met veelvuldige klantcontact
 • Ervaring met telefonisch klantcontact
 • Kennis van en ervaring met complexe bedrijfsstructuren en het Know Your Client vakgebied

 

In deze functie werk je volledig vanuit huis. Dus woon jij in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Leeuwarden, Enschede, Utrecht, Maastricht of Eindhoven? Manpower ziet jouw sollicitatie graag tegemoet!


Ben jij enthousiast en wil jij liever vandaag dan morgen beginnen bij dit toffe bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk