Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Meewerkend voorman schoonmaak Goedhart Emmeloord

Vacature bij: Goedhart
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 27 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2300 per maand € 13,27 per uur
Vacaturenummer: 23572
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Houd jij van een schone, opgeruimde werkruimte en heb je ervaring met het aansturen van een team? Dan ben jij de meewerkend voorman die Manpower zoekt! Bij Goedhart in Emmeloord ga jij de medewerkers van het schoonmaak team aansturen en hun werkzaamheden coördineren. Hiervoor ga jij beloond worden met een brutosalaris van € 13,28 per uur, fijne toeslagen bovenop jouw salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw! Wil je meer weten over deze functie? Lees dan gauw verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt een meewerkend voorman voor de facilitaire dienst bij Goedhart in Emmeloord.

Als meewerkend voorman ga jij jouw collega’s in het schoonmaak team aansturen. Samen maken jullie de machines, productieruimtes en kantoren van Goedhart schoon. Ook zorgt dit team voor schone werkkleding voor productiemedewerkers en vullen zij de koffie- en etenswarenautomaten bij. Daarnaast ruimt het team facilitaire dienst het buitenterrein van Goedhart op. Als meewerkend voorman verdeel jij de werkzaamheden onder de teamleden en fungeer je als aanspreekpunt. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren en wie waarvoor verantwoordelijk is. Jij stelt prioriteiten en werkt ook nieuwe medewerkers in.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,28 per uur exclusief toeslagen
 • Onregelmatigheidstoeslag van 24% tot 37% bovenop je salaris voor het werken op zaterdag
 • Reiskostenvergoeding conform regeling Goedhart
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen per kalenderjaar op fulltime basis en 8,33% vakantiegeld
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower en kans op overname door Goedhart
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij Goedhart in Emmeloord, een bakkerij waar dagelijks heerlijk vers brood wordt gebakken. Deze producten worden bereid, verpakt en geleverd aan klanten door het hele land. Natuurlijk is kwaliteit van het hoogste belang en jouw werk draagt hier aan bij. Het team waarin je gaat werken is gemotiveerd en enthousiast.

Meer informatie over Goedhart delen we graag met jou in een persoonlijk gesprek.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van dinsdag tot en met zaterdag. Van dinsdag tot en met vrijdag werk je in dagdienst. Op vrijdagavond stopt de productie bij Goedhart en worden alle machines stopgezet. Op zaterdag werk je van 2.00 tot 11.00 uur om de grote schoonmaak van de productieruimtes te coördineren.

Dit neem je mee

 • Minstens één jaar ervaring met het uitvoeren van facilitaire werkzaamheden, bijvoorbeeld als facilitair medewerker, industrieel schoonmaker of vergelijkbaar
 • Aantoonbare kennis van hygiëne-eisen in industriële en kantooromgevingen
 • Ervaring met het aansturen en/of coördineren van een team
 • In staat om met de meest voorkomende schoonmaakhulpmiddelen te werken
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week op onregelmatige tijdstippen
 
Daarnaast kun jij duidelijke instructies geven, volg je procedures nauwgezet en bewaak je de planning. Ook verlies je de veiligheid van jezelf en het team nooit uit het oog. Ten slotte woon je bij voorkeur in (de buurt van) Emmeloord, Kampen, Urk of Ens.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk