Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Procesoperator DSM Delft

Vacature bij: ManpowerGroup
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 21 juli 2021
Uren per week: 25
Salaris: Indicatie per maand
€ 2259 - 2744 per maand € 20,85 - 25,33 per uur
Vacaturenummer: 23930
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Heb jij een VAPRO B diploma op zak en zoek jij een baan bij een internationaal bedrijf? Bij DSM in Delft zitten ze te springen om jou te verwelkomen! Hier ga jij als procesoperator aan de slag om de productieprocessen te bewaken en de inpaklijn te bedienen. Je werkt volgens een vijfploegenrooster en verdient een brutosalaris tot € 19,19 per uur. Ook bouw je pensioen op via Manpower en maak je op termijn kans op overname door DSM. Wil je meer weten over deze functie? Lees dan vlug verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt een procesoperator voor DSM in Delft.

Als procesoperator bij DSM overzie jij de productieprocessen. Met jouw collega-operators rapporteer jij aan de teamleider over de voortgang en eventuele verstoringen. Jij bedient de apparatuur op veilige en hygiënische wijze en volgt daarbij nauwgezet de GMP-, HACCP- en VGM-richtlijnen en -instructies op. Je gaat onder andere werken in het laboratorium, de controlekamer en het veld, maar zult vooral worden ingezet bij de sproeidroger. Daarnaast bedien je de inpaklijn, neem je monsters en los je binnenkomende tankwagens. In de rol van procesoperator staat veiligheid centraal, wat betekent dat je gebruik maakt van persoonlijke beschermingsmiddelen en de veiligheidsvoorschriften naleeft. 

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 15,80 en € 19,19 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,13 per kilometer
 • Fulltime baan in ploegendienst van gemiddeld 33 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Kans op een direct contract bij goed functioneren
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij DSM Food Specialties, ‘s werelds grootste aanbieder van voedselenzymen, -culturen en smaak- en gezondheidsingrediënten. Het Gist Productie Bedrijf (GPB) in Delft, onderdeel van de Business Unit Savoury Ingredients, produceert gistextracten. Het GPB maakt gebruik van geautomatiseerde batch processen. De processtappen bestaan onder andere uit fermentatie, centrifuge, autolyse, destillatie, indampen, decanteren, filtratie en sproeidrogen. Daarnaast voorziet het GPB de site van utiliteitsvoorzieningen zoals stoom, elektra, lucht en water. Er is een bijproduct dat wordt verwerkt naar veevoeder. Verderop in het sollicitatieproces geven wij je graag meer informatie over DSM! 

Werktijden
In deze functie werk je gemiddeld 33 uur per week in vijfploegendienst. De precieze werktijden worden later met jou gedeeld.

Dit neem je mee

 • Een VAPRO B diploma (of hoger)
 • Ten minste één jaar werkervaring als procesoperator, productieoperator, machinebediener of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met het werken met stoomketels en gasturbines
 • Bereidheid om fulltime in vijf ploegen te werken
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Delft, Den Haag, Nootdorp of Naaldwijk.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk