Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Medewerker Adviseur Bedrijven

Vacature bij: Rabobank
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 20 juli 2021
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per uur
€ 2028 - 2184 per maand € 13,00 - 14,00 per uur
Vacaturenummer: 23899
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Thuiswerk mogelijkheid

Dit ga je doen

Beschik jij minimaal over een mbo-4 diploma en goede communicatieve vaardigheden? Als adviseur bankzaken voor zakelijke relaties weet jij tot de kern van elk probleem te komen! Zo weten deze relaties precies waar ze op kunnen rekenen: een vertrouwde dienstverlening vanuit Rabobank! In ruil voor jouw uitmuntende service kun je rekenen op een brutosalaris van € 13,20 per uur en je bouwt daarnaast pensioen op via Manpower. Meer weten over deze buitenkans? Lees snel verder om alles te ontdekken over deze baan!

Uitzendbureau Manpower zoekt een adviseur bankzaken voor zakelijke relaties voor Rabobank.

Let op: dit is een landelijke vacature waarbij je vanuit huis werkt. Omdat je geen reistijd hebt, maakt het niet uit waar je woont!

Als adviseur bankzaken voor zakelijke relaties ben jij het visitekaartje van de Rabobank. Jij beantwoordt vragen die binnenkomen via de telefoon en na verloop van tijd sta je klanten ook per chat te woord. Naast het beantwoorden van klantvragen houd je je bezig met het optimaliseren van de werkprocessen van Rabobank. Als jij verbetermogelijkheden ziet, dan mag je die uitspreken! Zo kan jij de klanten van Rabobank elke dag beter van dienst zijn.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 13,20 per uur
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 36 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Een laptop en headset van Rabobank
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Binnenkort werk jij bij Rabobank, één van de grootste financiële dienstverleners die ons land rijk is. Rabobank werkt aan een betere toekomst in samenwerking met hun partners, klanten én werknemers. Hiermee creëert Rabobank een betere leefomgeving en maatschappij voor alle Nederlanders. In jouw rol werk je op de afdeling Rabo Klantenservice.

Voor je begint met je baan volg je een inwerktraject waarin je leert werken met de systemen van Rabobank. Ook leer je alle vaardigheden die nodig zijn om klanten te woord te staan. Dit traject is op fulltime basis en duurt vier weken.

Werktijden
Bij Rabobank wordt er van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur gewerkt. Op zaterdag werkt men van 8.00 tot 17.30 uur. Jij geeft jouw beschikbaarheid van tevoren op en ontvang uiterlijk vier werken van tevoren je rooster. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Let op: voorlopig wordt er bij Rabobank volledig vanuit huis gewerkt. Je ontvangt een laptop en headset van Rabobank zodat jij een goede thuiswerkplek kunt creëren. Ook in de toekomst zal er (deels) vanuit huis gewerkt gaan worden.Dit neem je mee

 • Minstens mbo-4 werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende klanten
 • Bereidheid om binnen zes maanden een Wft Basis-certificaat te behalen
 • Fulltime beschikbaarheid gedurende de eerste vier weken, in verband met het opleidingstraject
 • Beschikbaarheid van minimaal 20 uur per week wanneer je bent ingewerkt


Of je nu in Utrecht, Hilversum, Amsterdam of Haarlem woont, Rabobank maakt graag kennis met jou!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk