Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Wasserijmedewerker Nedlin Hoensbroek

Vacature bij: Nedlin
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 26 oktober 2021
Uren per week: 24
Salaris: Indicatie per uur
€ 1144 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 23837
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Ploegentoeslag

Dit ga je doen

Heb jij snel een baan nodig? Wil jij werken in een moderne omgeving? Houd jij van fysiek werk en wil je tot € 11,27 bruto per uur verdienen? Ook ga je werken in een fijne werksfeer met gezellige collega's. Lees dan verder en reageer! 

Voor Nedlin in Hoensbroek is uitzendbureau Manpower op zoek naar medewerkers voor in de wasserij.

Als wasserijmedewerker in de wasserij kun je altijd genieten van de heerlijke geur van schone was en een fijne werksfeer. Uiteraard is het niet alleen maar feest en moet er ook gewerkt worden. Zo zorg je er samen met jouw team voor dat de binnenkomende was (voornamelijk bedrijfskleding, linnengoed en werkkleding) weer schoon het pand verlaten. Een was (per machine) vouwen, sorteren en inpakken voor verzending zijn stuk voor stuk zaken die jou schoontjes afgaan. 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,27 per uur (vanaf 21 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,14 per kilometer (maximaal € 11,20 netto per dag)
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van minimaal 18 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower (vanaf 26 gewerkte weken)
 • Functie voor langere tijd (na een jaar uitzenden kans op een contract bij de opdrachtgever)
 • Bij vast contract bij Nedlin ontvang jij een eindejaarsuitkering van 8,33% en een collectieve ziektekostenverzekering
 • Al werkend word je opgeleid

"Ik ben echt trots op mijn ontwikkeling binnen Nedlin. Ik heb grote kansen gekregen. Als ik naar mezelf kijk een jaar geleden: ik sprak geen Nederlands maar alleen Engels. Ik begon als inpakker en ben nu productieleider!" - Artour

Hier ga je werken

Je gaat werken voor Nedlin in de buurt van Heerlen, namelijk in Hoensbroek. Het bedrijf is een vooraanstaand specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. De activiteiten van Nedlin zijn gericht op een integrale dienstverlening ten behoeve van hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven in binnen- en buitenland. Nedlin is één van de modernste industriële wasserijen in de Benelux. Bij het werken bij Nedlin staat centraal: leverbetrouwbaarheid, service en efficiëntie.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 15.00 uur of tussen 15.00 en 21.00 uur. Het kan weleens voorkomen dat je ook op een zaterdag wordt opgeroepen om te komen werken, maar dit zal niet zo vaak voorkomen. Nedlin is een flexibele werkgever wat betreft de uren die je maakt.

Jouw rooster
Aangezien er parttime en fulltime mogelijkheden zijn, proberen we het rooster te allen tijden aan te passen naar jouw beschikbaarheid zodat je minimaal drie dagdelen werkt!

Dit neem je mee

 • Bereid om een hele werkdag staand en repeterend werk uit te voeren
 • In het bezit van eigen vervoer, bijvoorbeeld een auto, brommer of scooter, om de werklocatie in Hoensbroek te bereiken
 • Beschikbaarheid van minimaal 18 uur per week (drie diensten)
 • Werkervaring als logistiek medewerker, productiemedewerker, orderpicker of in een andere vergelijkbare functie is niet verplicht, maar zou handige bagage zijn
Verder woon jij bij voorkeur in de buurt van Hoensbroek, Heerlen, Geleen of Voerendaal. Tot slot ga je werken bij een duurzame en innovatieve werkgever.

Zoek jij werk in Hoensbroek? Wil jij snel starten en heb je het liefst een baan waarin je fysiek bezig kunt zijn? Dan is dit de baan die je zoekt! Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog.

Doorsturen
 
Uitzendwerk