Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel adviseur ING Eindhoven

Vacature bij: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 16 juli 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2827 per maand € 16,31 per uur
Vacaturenummer: 23801
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Weet jij het nodige van de financiële sector en zoek jij een werkgever bij wie jij je echt kunt ontwikkelen? Dan is deze baan bij ING jou op het lijf geschreven! Als financieel adviseur ga je na een uitgebreid inwerktraject aan de slag om ING-klanten financieel advies op maat te bieden. Je kunt zowel parttime als fulltime werken en verdient een brutosalaris van € 16,23 per uur. Ook kun je diverse Wft-certificaten behalen en bouw je pensioen op via Manpower. Wil je meer weten over deze buitenkans? Lees gauw verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een financieel adviseur voor ING in Eindhoven.

Let op: een online videopitch maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. 

Als financieel medewerker verwelkom jij klanten van ING op gastvrije wijze op verschillende servicekantoren en/of advieshuizen van ING. Je verzorgt beknopte financiële analyses aan klanten en brengt op basis hiervan passend financieel advies uit. Door klanten persoonlijk te benaderen en hen mee te nemen in jouw bevindingen is de klant gegarandeerd tevreden na een gesprek met jou. In het begin zul je voornamelijk dagelijkse bankzaken onder de loep nemen, maar hoe langer je bij ING werkt, hoe meer onderwerpen jij gaat analyseren. Zo blijft jouw expertise steeds maar groeien!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 16,23 per uur
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding van € 0,19
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Mogelijkheden om diverse Wft-certificaten te behalen
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij ING. Deze financiële dienstverlener bedient zowel particulieren als mkb’ers, zzp’ers en corporate clients. Om duurzame en maatschappelijk verantwoorde dienstverlening mogelijk te maken zetten meer dan 100.000 medewerkers zich hier dagelijks voor in. Bij ING kun je rekenen op ambitieuze collega’s die een heldere financiële toekomst mogelijk willen maken voor alle klanten.

Inwerkperiode
Wanneer jij als financieel adviseur aan de slag gaat bij ING volg je een inwerktraject van vier maanden. Hierin behaal jij de Wft-certificaten die je nodig hebt om jouw werk uit te kunnen voeren. Ook werk je samen met een buddy om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Je begint het traject met een kick-off waarin je jouw collega-starters leert kennen en duikt daarna in een training die jou helpt om commerciële en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Na het inwerktraject ga je zelfstandig aan de slag om ING-klanten te adviseren!

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 40 uur per week. De werktijden en -dagen zijn van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantooruren.

Dit neem je mee

 • Een hbo-diploma of hoger
 • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week
 • Een Wft Basis-certificaat en de bereidheid om meerdere Wft-certificaten te behalen wanneer je bij ING gaat werken
 • Aantoonbare affiniteit met de financiële sector
 
Werkervaring als financieel adviseur, medewerker financiën of financieel consulent is mooi meegenomen, maar niet verplicht! Ten slotte woon je bij voorkeur in (de buurt van) Eindhoven, Veldhoven, Best of Geldrop. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk