Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Data entry medewerker tijdelijk Maastricht

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HAVO
Publicatiedatum: 15 juli 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1907 - 2080 per maand € 11,00 - 12,00 per uur
Vacaturenummer: 23757
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Ben jij vaardig in het gebruik van computers en maak je het werken in verschillende systemen je snel eigen? Dan is Manpower op zoek naar jou! Als je daarnaast ook nog een aardig woordje Engels spreekt, kan het eigenlijk niet meer misgaan! Als data entry medewerker zorg jij ervoor dat alle data op de juiste plek terecht komt in het order-systeem. Voor het mede op orde houden van de administratie bij dit bedrijf ga jij beloond worden met een brutosalaris tot € 12,25 per uur en reiskostenvergoeding. Benieuwd naar de verdere arbeidsvoorwaarden? Lees dan vlug verder en vergeet niet vandaag nog te solliciteren!


Uitzendbureau Manpower is voor een bedrijf in Maastricht op zoek naar een tijdelijke data entry medewerker.

Let op: dit is een tijdelijke functie voor ongeveer vier tot zes maanden.
 

Als dataverwerker maak jij deel uit van het administratieve hart van deze organisatie. Jij verwerkt de orders die binnenkomen van klanten en verschillende offertes in het order-systeem. Hierdoor zorg jij er mede voor dat het bedrijf de juiste service op de juiste tijd kan leveren en dat beide partijen -zowel klant als de organisatie- precies weten waar zij aan toe zijn.


Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 11,50 en € 12,25 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Tijdelijke baan voor ongeveer vier tot zes maanden
 • Administratieve werkervaring opdoen bij een top bedrijf
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe opdrachtgever levert service, onderhoud en revisie aan verschillende industriële apparaten en machines. Tijdens deze tijdelijke functie ga jij op administratief vlak meehelpen om deze zaken soepel te laten verlopen.

Meer informatie over de opdrachtgever en deze tijdelijke functie delen we graag met jou tijdens een persoonlijk gesprek.
 

Werktijden
In deze fulltime functie werk jij van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Nadat je bent ingewerkt is er ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.Dit neem je mee

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, in verband met het invoeren van Nederlands- en Engelstalige gegevens
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede computervaardigheden
 • Bereidheid om een tijdelijke functie van ongeveer vier tot zes maanden te vervullen

 

Kun jij daarnaast in ieder geval de Duitse taal lezen? Dan ga jij hier in deze functie veel baat bij hebben! Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Maastricht, Sittard, Roermond of Heerlen woont.

Voldoe jij aan de eisen en ben jij enthousiast over deze tijdelijke functie? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk