Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Projectmedewerker tijdelijk ING Leeuwarden

Vacature bij: ING
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 12 juli 2021
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per uur
€ 2184 per maand € 14,00 per uur
Vacaturenummer: 23669
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie waarin je niet alleen interessante werkervaring kan opdoen, maar ook goed kan bijverdienen? Wat nou als wij jou vertellen dat dit nu mogelijk is bij een top werkgever, namelijk ING? Als projectmedewerker ga jij in een hecht team samen naar een dagdoelstelling werken. Krijg jij hier nu al energie van, dan mag jij binnenkort rekenen op een brutosalaris van € 14,61 per uur, reiskostenvergoeding en een werkgever met aanzien als aanvulling op jouw cv. Help jij mee dit project tot een succes te maken? Lees vlug verder en vergeet niet vandaag nog te solliciteren!


Uitzendbureau Manpower is voor ING in Leeuwarden op zoek naar een tijdelijke projectmedewerker.

 

Let op: dit is een tijdelijke functie van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021.
 

Tijdens dit project werk jij in een zelfsturend team waarbij jij je voornamelijk bezig gaat houden met het vastleggen en wijzigingen van de buitenlandse belastingstatus (FATCA en CRS) van ING-klanten. Een erg verantwoordelijke functie waarbij repeterende handelingen aan de orde van de dag zijn. Er wordt dus een hoge mate van zorgvuldigheid van jou gevraagd.


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,61 per uur
 • Reiskostenvergoeding conform cao ING
 • Tijdelijke functie van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021     
 • Flexibele werktijden van minimaal 18 tot maximaal 38 uur per week
 • Een werkgever met aanzien op jouw cv
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is ING, waar jij werkzaam gaat zijn bij het Know Your Customer Center, ofwel het KYC Center. ING heeft de afdeling KYC Center ingericht om te borgen dat zij als bank op een eenduidige wijze omgaan met de toenemende verplichtingen vanuit de Wet ter voorkoming van witwassen en het financieren van terrorisme (Wwft). Een functie waar je dus een flinke bijdrage kunt leveren aan de dienst van ING. Help jij hier binnenkort aan mee?Meer informatie over ING en dit tijdelijke project delen we graag met jou tijdens een persoonlijk gesprek.
 

Werktijden
In deze tijdelijke functie ga jij vanaf 1 september 2021 tot 31 december 2021 aan de slag. Gemiddeld ga jij van maandag tot vrijdag 18 tot 38 uur per week werken. De exacte tijden worden in goed overleg met jou bepaald.Dit neem je mee

 • Ten minste een afgeronde mbo niveau 4 diploma
 • Beschikbaarheid vanaf 1 september 2021 tot en met 31 december 2021
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Flexibele beschikbaarheid van minimaal 18 tot maximaal 38 uur per week
 • Kennis van en ervaring met de programma’s van Microsoft Office, zoals Word en Excel
   

Heb jij daarnaast al enige administratieve ervaring opgedaan? Dan heb jij zeker een streepje voor! Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Leeuwarden, Sneek, Drachten of Burgum woont.

Voldoe jij aan de eisen en zie jij deze tijdelijke functie wel zitten? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk