Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Wasserij medewerker Nedlin Elsloo

Vacature bij: Nedlin
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 21 oktober 2021
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per uur
€ 1560 - 1716 per maand € 10,00 - 11,00 per uur
Vacaturenummer: 23544
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Een kind kan de was doen? Dacht het niet! Bij Nedlin werk jij aan meer dan 650.000 kilo wasgoed per week! Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met een gemotiveerd team wasserij medewerkers die dit in goede banen leiden. Je werkzaamheden zijn daarom ook zeer afwisselend en dat maakt je werkdagen leuk. Wat je ervoor krijgt? Een bruto uurloon tot € 11,21 per uur, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot vast contract en pensioenopbouw. Hoe je dag er als wasserijmedewerker uitziet? Dat ontdek je in de vacature, lees dus snel verder en reageer!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere wasserij medewerkers voor Nedlin in Elsloo.

Als wasserij medewerker in de wasserij van Nedlin zorg jij ervoor dat hotels en restaurants weer voorzien zijn van schone was. Met andere woorden: jij zorgt ervoor dat alle vieze was weer schoon de deur uitgaat. Dit doe jij door te sorteren en vouwen (mangelen) nadat de was gewassen is en door de was vervolgens weer in te pakken.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 10,91 en € 11,21 per uur exclusief toeslagen
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 11,20 netto per gewerkte dag
 • Ploegentoeslag voor het werken na 19.00 uur 22,5% en 45% voor het werken op zaterdag
 • Parttime én fulltime mogelijkheden van 24 tot 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower met kans op een vaste aanstelling na een jaar
 • Functie voor langere tijd
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Als wasserij medewerker ga jij aan de slag bij Nedlin op de vestiging in Elsloo. Nedlin is een gespecialiseerd in textielverzorging en linnenverhuur in Nederland, België en Luxemburg. Nedlin zorgt ervoor dat hotels, zorginstellingen en andere bedrijven voorzien zijn van schoon en voldoende linnengoed. Nedlin heeft in totaal drie productiebedrijven waar verschillende klanten bediend worden. In totaal werken er ongeveer 375 toekomstige collega’s, verdeeld over deze productielocaties. Bij Nedlin staat leverbetrouwbaarheid, service en efficiëntie centraal. Je toekomstige collega’s omschrijven Nedlin als een leuke werkgever met een fijne werksfeer. Kunnen wij jou hier straks ook verwelkomen?

Werktijden
In deze fulltime functie word je van maandag tot en met vrijdag ingeroosterd tussen 6.00 en 22.00 uur. In het hoogseizoen zal er af en toe ook op zaterdag gewerkt worden. Wanneer je op zaterdag werkt, ontvang je ook die aantrekkelijke ploegentoeslag van 45% bovenop je salaris!Dit neem je mee

 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • Fysiek in staat om de hele dag staand werk te verrichten
 • Eigen vervoer om op de werklocatie te komen, want door de werktijden is de locatie niet of moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer
Bij voorkeur woonachtig in Elsloo, Maastricht, Geleen of elders in de regio

Lijkt het jou leuk om in een schone productieomgeving te werken? Wil jij starten bij een baan met verschillende ontwikkelmogelijkheden? Werk jij het beste in een vriendelijk en gemotiveerd team? Wacht dan niet langer en solliciteer op deze vacature!

Doorsturen
 
Uitzendwerk