Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Technisch medewerker turnaround Dow Terneuzen

Vacature bij: Dow Chemical
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 13 oktober 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2600 - 3800 per maand € 15,00 - 21,92 per uur
Vacaturenummer: 23543
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Heb jij een technische baan op jouw cv staan en wil jij deze werkervaring graag inzetten bij een internationaal bedrijf? Dan zijn Manpower en Dow op zoek naar jou! Voor het uitvoeren van turnarounds bij Dow, waarbij machines en fabrieken worden stilgelegd voor onderhoud, zoeken wij meerdere medewerkers. In deze rol verdien je tot € 3.800,- bruto per maand en bouw je pensioen op via Manpower. Wil je meer weten over deze buitenkans? Lees snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere medewerkers turnaround voor Dow in Terneuzen.

Om de veiligheid op het terrein van Dow te borgen, vinden er zogeheten turnarounds plaats. Deze zorgen er ook voor dat alle machines en fabrieken optimaal blijven draaien en dat productiviteit op het gewenste niveau blijft. Deze turnarounds duren doorgaans meerdere weken en in deze periode vinden renovatie- en onderhoudswerkzaamheden plaats. Natuurlijk is het belangrijk dat machines en fabrieken correct en veilig worden stilgelegd. Daarna worden alle faciliteiten uitgebreid getest en opnieuw opgestart.

Je kunt je voorstellen dat het plannen en regelen van de turnarounds veel tijd in beslag neemt. Daarom zijn Manpower en Dow op zoek naar meerdere technisch ingestelde medewerkers die hieraan willen bijdragen! Ben jij een gedreven onderhoudsplanner, inspecteur, work activity coördinator of materiaalcoördinator? Dan maken wij graag kennis met jou!

Dit krijg je

 • Bruto salaris tussen € 2.600,- en € 3.800,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en volledige vergoeding van Westerscheldetunnelkosten
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Contract voor bepaalde tijd via Manpower, bij Dow 
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

The Dow Chemical Company ('Dow') is een door wetenschap en technologie gedreven internationale organisatie. Op de locatie van Dow in Terneuzen worden basischemicaliën ontwikkeld en geproduceerd. Deze producten en oplossingen van Dow vinden hun weg naar klanten in meer dan 160 landen. Binnen Dow staat veiligheid hoog in het vaandel en op de plant wordt er met persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gewerkt. Ook hecht Dow veel waarde aan diversiteit binnen verschillende teams. In 2020 is Dow erkend als Top Employer, mede door het ondersteunen van lokale initiatieven als publieksevenementen en natuurprojecten.

Werktijden
De werktijden in deze fulltime functie worden in goed overleg met jou bepaald.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-4 of EQF niveau 4 diploma in technische richting
 • Tenminste één jaar werkervaring in een technische rol, bijvoorbeeld als onderhoudsplanner, inspecteur, work activity coördinator, materiaalcoördinator of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (minimaal een C1 niveau volgens het Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen)
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week 
 • Een Nederlandse werkvergunning die minstens negen maanden geldig is of EU-nationaliteit 
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) 

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Terneuzen, Bergen op Zoom, Hoek of Middelburg.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk