Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Medewerker Control Room avonddienst UPS Eindhoven

Vacature bij: UPS
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 07 oktober 2021
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per uur
€ 953 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 21703
Interessant voor jou
  • Reiskostenvergoeding
  • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Ben je op zoek naar een tijdelijke parttime baan die je goed kunt combineren met je studie of andere bezigheden? Zoek dan niet verder, want UPS heeft de baan voor jou! In deze rol ga je samen met je collega’s uitsluitend in de avond aan de slag in het magazijn. Om goed te kunnen communiceren op de werkvloer is het van belang dat je de Nederlandse of Engelse taal beheerst. Wil je aan de slag bij deze internationale organisatie? Reageer dan nu, zodat wij jou direct kunnen opleiden!

Uitzendbureau Manpower is voor UPS in Eindhoven op zoek naar meerdere medewerkers control room die de avonddienst willen draaien.


Let op: dit is een tijdelijke functie tot augustus 2021!

Als medewerker control room ga je werknemers observeren en aansturen die werkzaam zijn in het magazijn. Hierbij kijk je ook of je kunt bijsturen waar nodig en als alles goed verloopt, dan werk je ook mee in het magazijn.  

Dit krijg je

  • Brutosalaris van € 11,80 per uur
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling UPS
  • Parttime baan van 20 uur per week
  • Tijdelijke functie tot augustus 2021
  • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

In jouw rol ga je aan de slag bij UPS. Werken bij UPS betekent werken bij een internationaal gepositioneerde en toonaangevende logistieke dienstverlener in Eindhoven. UPS richt zich voornamelijk op het bezorgen van pakketten en de logistieke taken die hierbij komen kijken.

De sfeer op de werkvloer omschrijven medewerkers als familiair, een plek waar hard gewerkt wordt en waar ruimte is voor gezelligheid en humor onderling. Je gaat werken in een groot modern gebouw waar veiligheid centraal staat. Ook biedt het gebouw voldoende parkeergelegenheid.


Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 22.00 uur. Je dient hierbij vijf avonden per week beschikbaar te zijn. Maar daartegenover heb je genoeg tijd om deze baan te combineren met je studie, hobby’s of andere bezigheden.Dit neem je mee

  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift, omdat er in beide talen wordt gecommuniceerd
  • Beschikbaarheid van 20 uur per week, dit betekent vijf avonden per week


Bij voorkeur woon je in (of in de buurt van) Eindhoven, Helmond, Best of Deurne.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk