Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantenservice medewerker Venlo

Vacature bij: Vistaprint
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 13 augustus 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2161 per maand € 12,47 per uur
Vacaturenummer: 23390
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Bij onze opdrachtgever gaan de klantenservice medewerkers niet alleen voor een optimale klanttevredenheid. Zij denken daarnaast proactief mee met de klant en hun wensen! Een klantenservice medewerker bij dit bedrijf heeft nét dat beetje extra. Herken jij jezelf hierin? Dan ga jij met open armen ontvangen worden door jouw nieuwe collega’s! Daarnaast ga jij in deze functie goed beloond worden met een brutosalaris van € 2.161,45 per maand, reiskostenvergoeding en je gaat direct op contract bij de opdrachtgever! Wat wil je nog meer? Lees vlug verder en reageer vandaag nog!


Manpower is voor een bedrijf in Venlo op zoek naar meerdere klantenservice medewerkers.
 

Als customer service medewerker op de CARE afdeling draag jij met jouw collega’s zorg voor de tevredenheid van de klant. Dit doe je door hen te helpen met hun printopdrachten, maar ook door hen te voorzien van deskundig advies. Hoe jij die tevredenheid uiteindelijk tot stand brengt, dat is aan jou! In deze functie krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, waardoor jij veel out-of-the-box moet, maar vooral mag, denken! Daarnaast verzorgt de opdrachtgever regelmatig trainingen, zodat jij de klanttevredenheid altijd op topniveau weet te houden!


Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.161,45 per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf tien kilometer
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Klantenservice ervaring opdoen bij een top bedrijf
 • Trainingen volgen bij de opdrachtgever
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van 32 tot 40 uur per week
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe opdrachtgever levert hoogwaardig drukwerk, maar adviseert ook op het gebied van design en marketingproducten. De klanten zijn ontzettend belangrijk! Op de CARE afdeling draag jij een belangrijke bijdrage aan 100% klanttevredenheid!

Meer informatie over de opdrachtgever delen we graag met jou tijdens een persoonlijk gesprek.
 

Werktijden
In deze fulltime functie werk jij van maandag tot en met vrijdag 40 uur per week. Daarbij werk jij één keer per vijf weken ook op zaterdag. Je werkt in een vijf-wekelijkse roulatie die er als volgt uitziet:

 • Drie weken van 8.00 tot 17.00 uur of van 9.00 tot 18.00 uur (in één van deze weken werk je één keer op een zaterdag waarbij je een andere dag die week vrij hebt), een week van 10.00 tot 18.00 uur en een week van 12.00 tot 21.00 uur.


Voor het werken op deze tijden krijg je ook verschillende toeslagen. Zo krijg je door de weeks tussen 18.00 en 20.00 uur een toeslag van 25% over ieder gewerkt uur en na 20.00 uur 50%! Werk je op zaterdag tussen 9.00 en 14.00 uur dan mag je rekenen op een toeslag van 50% en na 14.00 zelfs op een toeslag van 100%!Dit neem je mee

 • Ten minste één jaar werkervaring in een service verlenende functie waarbij het leveren van klantenservice een pre is, zoals customer service medewerker, klantadviseur of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in verband met communicatie met klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Goede computervaardigheden en kennis van en ervaring met verschillende computerprogramma’s zoals design-programma’s
   

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Venlo, Sevenum, Venray of Deurne woont.

Voldoe jij aan de eisen en ben jij enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Vaste baan