Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Telefonisch klantadviseur VGZ Eindhoven

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 22 juli 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2494 - 2599 per maand € 14,39 - 14,99 per uur
Vacaturenummer: 8236
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Wil jij een échte specialist worden in klantadvies? Ben jij proactief en pas tevreden wanneer de klant de hoorn op de haak legt met een goed gevoel? Dan maakt VGZ graag kennis met jou! In ruil voor jouw kennis en kunde kun je rekenen op een brutosalaris tussen € 2.494,- en € 2.599,- per maand (op basis van 40 uur), een dekkende reiskostenvergoeding én kans op overname door VGZ. Meer weten over deze kans om je te ontwikkelen? Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is voor VGZ in Eindhoven op zoek naar meerdere telefonisch klantadviseurs.

Als klantservicemedewerker ga jij vanuit de afdeling Dagelijkse Verzekeringszaken een groot aantal klanten telefonisch te woord staan. Waar VGZ als organisatie voor staan? Dat kun jij als geen ander overbrengen. Het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen? Ook dat kan VGZ aan jou overlaten. Jouw focus ligt namelijk op het geven van deskundig advies en het verbeteren van de klantsituatie. De werkwijze van in de wacht zetten, doorverbinden en terugbellen is ouderwets en achterhaald. Bij VGZ werk jij in een zelfsturend team waarbinnen jij met creativiteit en professionaliteit er alles aan gaat doen om klantvragen in één keer af te handelen. Hierbij maak jij gebruik van een uitgebreide digitale database. Voor iedere complexe vraag kun je hierin een passende oplossing vinden.
 

Daarnaast geeft VGZ jou veel mogelijkheden tot doorstromen/groeien (bij wederzijds tevredenheid) en ga jij ook meedenken over de processen binnen jouw team en een rol spelen in het uitvoeren van de missie van VGZ.


Dit krijg je

 • Kans op overname door VGZ bij goed functioneren
 • Brutosalaris tussen € 14,39 en € 15,00 per uur
 • Volledige ov-vergoeding of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Parttime of fulltime baan van 28 tot 40 uur per week
 • Functie voor de lange termijn
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Als klantadviseur ga jij werken bij VGZ, een zorgverzekeraar die geen winstoogmerk heeft. Deze coöperatie wil samen met klanten en zorgaanbieders de zorg slimmer inrichten. VGZ helpt zorgaanbieders om hun zorg beter te doen passen bij situaties en wil dat de zorg in één keer goed gaat. Dit principe van ‘first time right’ is prettig voor klanten van VGZ en hierdoor blijft zorg betaalbaar. VGZ is namelijk oprecht betrokken en levert verrassend gemakkelijke service. Je werkt binnen de grotere afdeling in een klein, hecht team. De werkomgeving van VGZ is fris en kleurrijk en de werksfeer wordt omschreven als informeel en gemoedelijk. Je kunt rekenen op een echt saamhorigheidsgevoel en voelt je binnen de kortste keren thuis!

Werktijden
In deze parttime of fulltime baan werk je veel vanuit huis van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. Tijdens de piekperiode, die van begin november tot en met eind februari duurt, zijn de werktijden anders. Dan kun je doordeweeks tot 20.00 uur werken en ook op zaterdagochtend.

Mogelijk kan het voorkomen dat je in verband met inwerktrainingen fysiek aanwezig moet zijn op locatie, dit wordt uiteraard gedaan volgens de maatregelen vanuit het RIVM.Dit neem je mee

 • Minstens hbo werk- en denkniveau en de bereidheid dit met een assessment aan te tonen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal, in verband met het te woord staan van Nederlands- en Engelssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minimaal 28 uur per week en de bereidheid om in de piekperiode zo’n vier uur per week extra te werken
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit te behalen voor je met je baan begint (op kosten van Manpower)
 • Mogelijkheid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen


Heb je daarnaast ook kennis van de Agile werkmethode en/of ervaring met klantcontact? Dan heb je een streepje voor! Verder woon je bij voorkeur in (de buurt van) Eindhoven,Tilburg, Helmond of Best.

Voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen? Herken jij jezelf in de competenties resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, klantfocus, veranderkracht en probleemoplossend vermogen? Dan maakt Manpower graag kennis met jou!Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)