Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vakantiebaan administratief medewerker Maastricht

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 28 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 1733 per maand € 10,00 per uur
Vacaturenummer: 23167
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Wil jij in de zomerperiode 2021 flink bijverdienen? Dan ben jij precies op de juiste vacature beland! Als vakantiekracht bij deze opdrachtgever ga jij namelijk tot € 10,- per uur verdienen en krijg je reiskostenvergoeding. Daarvoor is het belangrijk dat jij wel beschikbaar bent tussen juni en augustus 2021. Ben jij dat? Super! Lees gauw verder en solliciteer vandaag nog om jezelf van een toffe vakantiebaan te voorzien!

Uitzendbureau Manpower is voor een bedrijf in Maastricht op zoek naar meerdere vakantiekrachten.

Voor deze opdrachtgever is Manpower op zoek naar meerdere vakantiekrachten tussen juni en augustus 2021. Er zijn verschillende mogelijkheden en tijdens het sollicitatieproces gaat er met jou samen gekeken worden naar welke functie het best past bij jou. De functies zijn als volgt:

 • Administratief medewerker logistiek: in deze functie ga jij gedurende vijf weken fulltime bezig met het versturen van pakketjes en de administratieve afhandeling hiervan. Heb jij al logistieke (werk)ervaring? Dan heb jij zeker een streepje voor!
 • Administratief medewerker personeelszaken: in deze functie ga jij gedurende twee weken aan het einde van juli secuur administratieve werkzaamheden verrichtten. Administratieve (werk)ervaring is hierbij een grote pre, voor bijvoorbeeld documentenbeheer.
 • Logistiek medewerker (vanaf 16 jaar mogelijk): in deze functie ga jij gedurende één week in week 34 aan de slag in dagdienst. Je ontfermt je over een oversorteeractie waarbij je pallets gaat uitpakken, de sorteerlijn indeelt en poetswerkzaamheden verricht.


Dit krijg je

 • Leuke vakantiebaan tussen juni en augustus 2021
 • Brutosalaris van circa € 10,- (afhankelijk van leeftijd, ervaring en welke functie jij gaat vervullen)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van 36 tot 40 uur per week
 • Administratieve of logistieke ervaring opdoen bij een top bedrijf in een hecht en gezellig team
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy


Hier ga je werken

Deze zomer werk jij bij een industrieel bedrijf in Maastricht. Het bedrijf heeft op dit moment verschillende vakantiebanen openstaan, dus er is voor ieder wat wils. Als jij deze zomerperiode voorzien wil zijn van een toffe bijbaan, reageer dan vandaag nog!

Meer informatie over de opdrachtgever delen we graag met jou in een persoonlijk gesprek.


Werktijden
In deze functies werk je in de zomerperiode tussen juni en augustus. De werktijden verschillen per functie en deze zullen uiteindelijk in goed overleg met jou worden afgestemd.Dit neem je mee

 • Afhankelijk van de uiteindelijke functie een minimale beschikbaarheid van vijf, twee of één week in de zomerperiode tussen juli en augustus 2021
 • Goede beheersing van de Nederlandse, in verband met communicatie op de werkvloer
 • Indien je in aanmerking wil komen voor de oversorteeractie in week 34, is het van belang dat jij in staat bent om fysiek zwaardere werkzaamheden te verrichtten. Dit in verband met veel staan en tillen (10 kilogram)
   

Tot slot zou het goed uitkomen wanneer je in (de buurt van) Maastricht, Roermond, Sittard of Weert woont.

Wil jij binnenkort voorzien zijn van een fijne vakantiebaan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog, dan neemt Manpower binnen twee werkdagen contact met je op!Doorsturen
 
Uitzendwerk