Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Junior financieel adviseur ING Arnhem

Vacature bij: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 25 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2813 per maand € 16,23 per uur
Vacaturenummer: 23119
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

Heb jij affiniteit met de bancaire sector en klinkt een loopbaan bij een bekend bedrijf als ING goed in de oren? Dan heb je op de juiste vacature geklikt! Als financieel expert voorzie jij verschillende klanten van de bank van een passend advies. ING helpt je hierbij in jouw ontwikkeling als consulent en zorgt voordat jij het diepe inspringt dat je de benodigde kennis hebt om dit te doen. Uiteraard kun je naast een verzorgd inwerktraject rekenen op vele voordelen. Welke dit precies zijn? Dat lees je hieronder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een junior financieel adviseur voor ING in Arnhem.

Let op: een online videopitch maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Als financieel consulent ben jij de expert voor meerdere klanten. Je werkt op verschillende ING servicekantoren en/of ING advieshuizen en verzorgt op deze locaties een gastvrije ontvangst. Je weet een persoonlijke draai te geven aan je manier van werken en geeft de klant het gevoel van importantie. Je weet hen een beknopte financiële analyse te geven en op basis van deze gegevens een passend advies. In het begin ga jij je voornamelijk focussen op dagelijkse bankzaken, maar naarmate jouw expertise toeneemt, betrek je hier steeds meer gegevens bij. Het eindresultaat? Een tevreden klant die een op maat gekregen advies mee naar huis neemt.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.813,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer OF volledige ov-vergoeding
 • Volledig verzorgd inwerktraject en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Uitzendcontract en pensioenopbouw (na 26 gewerkte weken) via Manpower
 • Parttime en fulltime mogelijkheden van 32 tot 40 uur per week
 • Gratis toegang tot het e-learning platform Manpower Academy


Hier ga je werken

Je toekomstige opdrachtgever is ING: een bank voor particulieren, zzp’ers, mkb’ers, en corporatie clients. Dagelijks werken ruim 110.000 ambitieuze medewerkers hard om de beste financiële dienstverlening mogelijk te realiseren. Zo zet ING Bank zich in om bij te dragen aan een heldere financiële toekomst. Daarnaast staan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen centraal.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden.

Inwerkperiode
Zodra jij je eerste meters gaat maken als financieel adviseur bij ING, volg je een vier maanden durend inwerktraject. Tijdens deze periode behaal je de benodigde Wft-certificaten en word je onder persoonlijke begeleiding van jouw buddy klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. Je start in een kick-off vorm waar je mede starters bij ING leert kennen. Vanaf de eerste dag start je ook gelijk met de training ‘het klantgesprek’ die jou helpt bij het ontwikkelen van jouw commerciële en communicatieve vaardigheden.Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma 
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week
 • Bij voorkeur enige werkervaring als financieel adviseur, financieel medewerker, consulent financiën of vergelijkbaar


Het is belangrijk dat jij beschikt over een Wft Basis-certificaat. Heb je deze nog niet in jouw bezit? Dan is het belangrijk dat jij bereidt bent om deze binnen een periode van twaalf maanden te behalen. ING helpt jou hierbij!


Tot slot zou het handig zijn wanneer je in (de buurt van) Arnhem, Elst, Ede, Doetinchem of Nijmegen woont.

Doorsturen
 
Uitzendwerk