Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker regio Venlo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 23 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 14 per maand € 0,08 per uur
Vacaturenummer: 23061
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Jij weet hoe het eraan toegaat binnen de logistiek je hebt immers al ruime ervaring in deze hoek. Daarbij ben je administratief sterk, beheers je de Engelse taal goed en streef je altijd naar een tevreden klant. Herken jij jezelf in deze korte omschrijving? Dan ben jij geknipt voor deze functie als klantenservice medewerker! In ruil voor jouw kennis en kunde ontvang je een brutosalaris van € 14,- per uur, reiskostenvergoeding én maak je kans op een direct contract. Nieuwsgierig naar de functie en de overige voorwaarden? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Voor een bedrijf in regio Venlo is uitzendbureau Manpower op zoek naar een klantenservicemedewerker.

Let op: Je begint met werken op locatie in Belfeld, maar je verhuist al vrij snel naar de nieuwe locatie in Venlo.

Als klantenservice medewerker ben jij de schakel tussen magazijn en klant. Hierbij komt een uitgebreider genomen pakket kijken dan alleen vragen van klanten beantwoorden. Zo ontvang je ook bestellingen en verifieer je deze met jouw collega's in het magazijn, zodat zij kunnen verwerken. Ook boek je inbound zendingen in en regel je de transporten hiervoor. Verder voer je diverse administratieve en operationele taken uit die bij de rol komen kijken. Het is belangrijk dat jij de Engelse goed beheerst, je werkt samen met collega's in Israël. Zeker dus geen alledaagse klantenservice baan!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,- per uur
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Pensioenregeling via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis toegang tot het online e-learningplatform Manpower Academy
 • Bij goed functionerende kans op een direct contract!


Hier ga je werken

Manpower biedt jou deze baan aan bij een organisatie die wereldleider is op het gebied van innovatieve restauraties die op implantaten gebaseerd zijn.

Op dit kunnen wij nog geen verdere informatie verstrekken over de toekomstige werkgever. Later in de sollicitatieprocedure informeren wij je graag verder over de specifieke opdrachtgever.

Werktijden
Je werkt 40 uur per week van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 8.00 en 19.00 uur, maar dit kan erg wisselend zijn, dus uitvoering wordt technische flexibiliteit van je verwacht.

Dit neem je mee

 • Minimaal twee jaar logistieke administratieve ervaring, bijvoorbeeld als logistiek administratief medewerker, klantenservicemedewerker, customer service medewerker of vergelijkbaar
 • Ten minste hbo werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift (vanwege contact met klanten en collega’s)
 • Bij voorkeur kennis van SAP

Heb jij affiniteit met customer service? Dan heb je een streepje voor. Woon je tot slot in de buurt van Venlo, bijvoorbeeld in Belfeld, Venray, Sevenum of Roermond? Dan komt dat zeker goed uit! Natuurlijk is dit geen vereiste, maar het scheelt je wel reistijd.

Voldoe jij aan alle eisen en sta jij te springen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu en vul de vragenlijst in zodat wij binnen twee werkdagen contact met je kunnen opnemen!


Doorsturen
 
Uitzendwerk