Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Klantenservicemedewerkers Waternet Amsterdam

Vacature bij: Gemeente Amsterdam
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 11 juni 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050 per maand € 14,78 per uur
Vacaturenummer: 21922
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Krijg jij energie van klanten blij maken en van een leuk team collega's? Dit gecombineerd zorgt ervoor dat jij jouw droombaan te pakken hebt bij Waternet! Waternet biedt je namelijk een parttime of fulltime functie binnen een dynamisch team én een brutosalaris van € 14,78 per uur! Ben jij binnenkort onderdeel van het fitste klantenserviceteam van Nederland? Lees dan snel verder en wacht niet langer met solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere enthousiaste klantenservicemedewerkers voor Waternet in Amsterdam.

Let op: dit is een tijdelijke baan met een duur van ongeveer drie maanden.

Als customer service medewerker ben jij zowel telefonisch als digitaal het visitekaartje van Waternet. Waarom? Omdat de klanten van Waternet met al hun vragen via de telefoon, chat, social media of aan de balie bij jou terecht kunnen. Deze weet jij zonder enig probleem te beantwoorden, omdat jij tijdens de inwerkperiode een uitgebreide training hebt gehad.

Jij beantwoordt vragen die over van alles kunnen gaan, van storingen tot een melding van wateroverlast. Krijg jij een vraag over drinkwaterfacturatie of waterschapsbelasting? Dankzij de uitgebreide inwerkperiode weet je ook hier alles over te vertellen. Uiteraard kan het soms voorkomen dat een klant met een heel bijzondere vraag komt waar je het antwoord even niet op weet. Geen zorgen, er is altijd een specialist beschikbaar die je kunt raadplegen. Om jouw werk goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij over een goed inlevingsvermogen beschikt en zorgvuldig gegevens weet te noteren en te verwerken.

Dit krijg je

 • Bruto-uurloon van € 14,78 (met ieder jaar een verhoging van 2,5%)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer OF volledige ov-vergoeding
 • Gratis toegang tot ruim tweehonderd e-trainingen via Manpower Academy
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen Waternet door FLOWER-gesprekken, waarbij je persoonlijke groei centraal staat
 • Parttime baan van 32 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Mogelijkheid om op termijn thuis te werken
 • Tijdelijke baan met een duur van circa drie maanden


Hier ga je werken

Als je bij Waternet aan de slag gaat, kom je terecht in een warm bad. Jouw toekomstige afdeling bestaat uit jonge en oudere mensen. Het gaat hierbij om een zelfsturende en dynamische afdeling verdeeld over verschillende teams. Wat kun je verwachten van de zelfsturende teams? Elke afdeling van Waternet is onderverdeeld in vijf cirkels, met ieder zo'n tien collega's. Het doel van iedere cirkel is om een 8+ te ontvangen voor haar dienstverlening. Hoe ieder team hier invulling aan geeft, mag ieder voor zichzelf bepalen aan hand van de gestelde doel- en kernresultaten. De ploegen omschrijven zich als creatief, flexibel, oplossingsgericht en energiek. Oh, en sinds dit jaar draagt de klantenservice van Waternet ook de titel: het Fitste klantcontact-team van Nederland!

Een andere belangrijke vermelding is dat wanneer je op gesprek gaat bij Waternet je een computertest zult maken en dat je vast kennismaakt met het huidige team. 

Werktijden
In deze parttime functie werk je tussen 8.00 en 17.00 uur. Het is belangrijk dat jij flexibel inzetbaar bent tijdens deze uren.

Dit neem je mee

 • Minstens een mbo niveau 3 diploma
 • Minimaal twee jaar werkervaring met klantcontact, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker, klantadviseur, medewerker frontoffice of vergelijkbaar
 • Goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in verband met klantcontact met zowel Nederlands- als Engelssprekende klanten
 • Rustige thuiswerkplek met een stabiele internetverbinding en eigen laptop
 • In staat om nieuwe systemen snel onder de knie te krijgen
 • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur in de week en bereidheid om de eerste week een fulltime training te volgen

Daarnaast woon je bij voorkeur in of in de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp of Amstelveen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 22, dus het is belangrijk dat jij dan beschikbaar bent. 

Doorsturen
 
Uitzendwerk