Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker regio Eindhoven

Vacature bij: Manpower B.V.
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 16 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2100 - 2700 per maand € 12,12 - 15,58 per uur
Vacaturenummer: 20560
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Heb jij minimaal een mbo niveau 2 diploma op zak én enige ervaring met klantcontact? Als customer service medewerker sta jij klaar om klantvragen te beantwoorden. Dit doe je vol enthousiasme, want jij hebt een vlotte babbel en lost graag problemen op. Spreekt een klant alleen Engels? Dit is voor jou geen probleem, want jij kunt prima met deze taal uit de voeten. Wil jij in aanmerking komen voor deze baan, waarin je maximaal € 2.700,- bruto per maand gaat verdienen? Mooi, wij hebben onze telefoon al in onze hand om je te bellen! Wie weet zit jij na dat telefoongesprek wel bij ons op kantoor voor een gesprek!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere customer service medewerkers voor bedrijven in de regio Eindhoven.

Als klantcontact medewerker sta jij in contact met de klanten van het bedrijf. Jij bent voornamelijk bezig met het beantwoorden van binnenkomende vragen via de telefoon of de mailbox en legt deze ook administratief vast. Jij voorziet de klant van informatie en verwerkt orders. Jij bent het eerste aanspreekpunt van klanten en streeft tijdens elk gesprek weer naar 100% klanttevredenheid.
 
Jij bent elke werkdag bezig met het verlenen van goede service. Als geen ander weet jij hoe je empathisch een klant te woord staat. Tijdens het gesprek ben jij niet alleen altijd klantvriendelijk, maar je ziet ook commerciële kansen snel in wanneer ze zich voordoen en benut deze.
 
Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 2.100,- en € 2.700,- per maand
 • Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever
 • Direct op contract
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Bij Manpower nemen wij jouw zoektocht naar een passende functie geheel uit handen. Wij gaan voor jou aan het werk en vinden de perfecte match! Daarom gaan wij graag met jou in gesprek over hoe jij het snelst aan de slag kan gaan bij een bedrijf waar jij interesse in hebt. Manpower heeft verschillende opdrachtgevers in de regio die op zoek zijn naar customer service medewerkers. Wij bespreken graag de mogelijkheden die jij hebt en helpen je verder.
 
Werktijden
Wij hebben veelal fulltime functies open staan. Je werkt dan van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantooruren. De precieze werktijden kunnen verschillen per opdrachtgever. In een persoonlijk gesprek kunnen wij jou hier meer toelichting over geven.

Dit neem je mee

 • Een mbo niveau 2 diploma of hoger
 • Ten minste één jaar werkervaring met telefonisch klantcontact in een callcenter omgeving, bijvoorbeeld als klantenservice medewerker of callcenter medewerker
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (dit in verband met het contact met Nederlandstalige klanten)
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week

Uiteraard vind jij het ook leuk om mensen telefonisch te woord te staan. Jij hebt een fijne telefoonstem, praat met veel enthousiasme en luistert naar wat de klant te zeggen heeft. Tot slot zou het handig zijn wanneer je in de buurt van Eindhoven, bijvoorbeeld in Helmond, Tilburg of Valkenswaard zou wonen, maar dit is niet verplicht!

Per direct starten of pas na je opzegtermijn? Alles is mogelijk! Reageer vandaag en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Vaste baan