Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Assistent teamleider fulltime Amsterdam

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 29 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2200 - 2800 per maand € 12,69 - 16,15 per uur
Vacaturenummer: 22344
Interessant voor jou
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Beschik jij over ervaring in de verkoopbranche en weet jij hoe je met gemak je team meekrijgt? Dan heb jij jouw nieuwe baan gevonden! Als assistent vestigingsmanager streef je samen met je medewerkers een doel na: het neerzetten van een optimale klantbeleving! Hiervoor ga je uiteraard beloond worden. Zo krijg je een brutosalaris  tot € 2.800 per maand en bouw je pensioen op! Interessant? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!
 

Manpower is voor een verfbedrijf in regio Amsterdam op zoek naar een assistent vestigingsmanager.
 

Als assistent vestigingsmanager ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van de service medewerkers en maak je zelf ook onderdeel uit van de operationele bezetting. Jij bent dagelijks actief in het bedienen en adviseren van professionele klanten (schilders). Je signaleert de behoefte van de klant en geeft hier een optimale invulling aan. Je weet goed je eigen werk te plannen en te organiseren en je denkt in oplossingen en mogelijkheden.
 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.200 tot € 2.800 per maand
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis volgen van meer dan tweehonderd trainingen via Manpower Academy
 • Bij goed functioneren kans op overname door de opdrachtgever!


Hier ga je werken

Je gaat aan de slag bij een bedrijf in de bouwbranche dat bekend staat als specialist op het gebied van verf en verfsystemen. Kwaliteit, kennis en advies, daar draait het om bij deze onderneming. Door continu te verbeteren en te vernieuwen ontwikkelt dit bedrijf al sinds 1936 keer op keer verrassende concepten. Inmiddels zijn er zestien vestigingen te vinden in de provincies Noord-Holland, Gelderland, Overijssel, Brabant en Limburg.

Op dit moment kunnen wij jou helaas nog niet verder informeren over het bedrijf waar jij daadwerkelijk aan de slag gaat. Naarmate je verder in het sollicitatieproces komt doen wij dit uiteraard wel.
 

Werktijden

In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 17.00 uur.Dit neem je mee

 • Minstens mbo werk- en denkniveau, opgedaan middels een relevante opleiding richting handel, groothandel, detailhandel of vergelijkbaar
 • Minimaal twee jaar ervaring als verkoopmedewerker, vestigingsmedewerker, winkelmedewerker of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Een resultaat-, service- en klantgerichte instelling

 

Heb jij kennis van verf en schildersmaterialen en misschien zelfs al ervaring in de onderhouds- of bouwbranche? Dan heb je zeker een streepje voor! Daarnaast woon je bij voorkeur in (of in de buurt van) Amsterdam, Haarlem, Diemen, Amstelveen of Zaandam.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)