Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel administratief medewerker regio Rotterdam

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 07 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 per maand € 14,42 per uur
Vacaturenummer: 22296
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

De wereld van financiële administratie kent geen geheimen meer voor jou. Met ruim drie jaar werkervaring op dit gebied ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière. Zoek jij een opdrachtgever die aansluit op jouw toekomstplannen en waar je direct op contract gaat? Dan helpt Manpower jou graag met het maken van de perfecte match! Wij hebben meerdere vacatures openstaan bij verschillende bedrijven in regio Rotterdam en gaan met jou in gesprek om te kijken waar jij het beste tot je recht komt. Je kunt sowieso rekenen op een salaris van € 2.500,- bruto per maand plus reiskostenvergoeding! Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Lees dan gauw verder!

Manpower zoekt meerdere financieel administratief medewerkers voor diverse bedrijven in regio Rotterdam.

Als medewerker financiële administratie ben je gehele dag in de weer met verschillende boekhoudkundige programma’s. Zo leg je tariefafspraken vast en verwerk je tarieven in het systeem. Daarnaast pas jij manifesten aan en behandel je eventuele disputen. Ook neem je de facturatie voor je rekening. Jouw werkzaamheden kunnen worden uitgebreid, afhankelijk van het bedrijf waar jij aan de slag gaat.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Brutomaandloon van € 2.500,-
 • Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Manpower zoekt financieel administratief medewerkers voor verschillende bedrijven in de omgeving van Rotterdam. Wij gaan met jou in gesprek om te bepalen welke opdrachtgever het beste bij jou past. We bespreken jouw wensen en voorkeuren en nemen ook jouw werkervaring in overweging. Daarna kijken we bij welk bedrijf we jou gaan voorstellen! Op dit moment mogen we nog niet vertellen om welke bedrijven het gaat. Later in het sollicitatieproces delen we meer informatie met jou.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.

Dit neem je mee

 • Een mbo-4 diploma of hoger richting boekhouding en/of financiën
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld als financieel administratief medewerker, boekhoudkundig medewerker, medewerker crediteurenbeheer of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede beheersing van boekhoudprogramma’s en automatiseringsprogramma’s, waaronder Microsoft Teams, Outlook, ERP-systemen en JD Edwards

Ook woon je bij voorkeur in (regio) Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht of Delft.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk