Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3000 per maand € 14,42 - 17,31 per uur
Vacaturenummer: 22252
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Jij bent niet zomaar een customer service medewerker, maar beschikt over ruime ervaring, kennis en kunde. Je draait al minimaal drie jaar mee in de wereld van klantenservice en weet wat je wil. Wat dit is? Nou, een baan waarin je direct op contract gaat bij jouw volgende werkgever en waar je een salaris tot € 3.000,- bruto per maand verdient! Heb jij een mbo-4 diploma of hoger op zak en wil jij met Manpower in gesprek gaan om een nieuwe werkgever te vinden die jou op het lijf is geschreven? Lees dan vlug verder om meer te ontdekken!

Manpower zoekt meerdere customer service medewerkers voor verschillende bedrijven in regio Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen.

Als customer service medewerker staat klanttevredenheid bij jou op de eerste plaats. Tijdens je werkdag onderhoud je nauw contact met verschillende partijen om dit mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan de klant zelf, maar ook aan de verkoopafdeling en leveranciers. Jij houdt je bezig met orderbeheer en met het opvolgen en beantwoorden van klantvragen. Ook product- en logistieke vragen neem jij voor je rekening. Daarnaast verzorg je administratieve ondersteuning, zoals offertebeheer en prijsupdates. Ten slotte valt ook het afhandelen van klachten onder jouw verantwoordelijkheid. Hiervoor onderhoud je contact met klanten per email en telefoon.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Brutosalaris tussen € 2.500,- en € 3,000,- per maand
 • Reiskostenvergoeding conform staffel opdrachtgever
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Manpower zoekt customer service medewerkers voor verschillende bedrijven in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke van onze opdrachtgevers het beste bij jou past. Zo kunnen we bepalen waar jij het beste tot je recht komt en waar jouw carrière echt tot bloei kan komen!

Op dit moment mogen we nog niet prijsgeven om welke bedrijven het gaat. Later vertellen we je meer!

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.

Dit neem je mee

 • Een mbo-4 diploma of hoger
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, in verband met het te woord staan van Engels- en Nederlandssprekende klanten
 • Minimaal drie jaar werkervaring in customer service, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker, customer service medewerker, (telefonisch) klantadviseur of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 
Spreek je daarnaast Frans en/of Duits? Dan heb je een streepje voor! Ook woon je bij voorkeur in (regio) Zeeuws-Vlaanderen, bijvoorbeeld in Terneuzen, Goes, Middelburg of Bergen op Zoom.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Vaste baan