Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Uitkeringsdeskundige UWV Breda

Vacature bij: Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 14 september 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2188 - 3079 per maand € 13,29 - 18,70 per uur
Vacaturenummer: 18838
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget
 • Ontwikkel mogelijkheden
 • Toegang tot Manpower Academy

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij jezelf alsmaar kunt blijven ontwikkelen? Als uitkeringsdeskundige AW behandel jij aanvragen die betrekking hebben op WIA en WAJONG uitkeringen. Beschik jij over een afgeronde mbo 4 opleiding en minimaal zes maanden werkervaring? Dan hebben wij dé baan voor jou, waar je niet alleen je talenten kwijt kan, maar ook bij de juiste inzet kunt rekenen op een vaste aanstelling! Lees snel door voor meer informatie en solliciteer. UWV maakt maar al te graag kennis met jou!

Manpower is voor UWV in Breda op zoek naar meerdere uitkeringsdeskundigen AW.

Als uitkeringsdeskundige AW bij UWV Breda ben je werkzaam op de backoffice van de organisatie. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor klantdossiers van uitkeringsgerechtigden arbeidsongeschiktheidswetten. De Arbeidsongeschiktheid (AW) uitkering is de eerste stap nadat een klant gekeurd is door Sociaal Medische Zaken, hierbij ben je verantwoordelijk voor het continueren tot en met afsluiting van het dossier. Onder AW vallen de volgende uitkeringen: WIA, WAO en Wajong. Deze dossiers zijn vrij uitgebreid en kunnen op verschillende aspecten betrekking hebben binnen de arbeidsongeschiktheidswetten. Ook hierbij beslis je zelfstandig over wijzigingen op de toegekende en lopende AW claims in het kader van de uitvoering van arbeidsongeschiktheidswetten en zorgt eventueel voor invordering.

Voordat je kunt beginnen als uitkeringsdeskundige, volg je een uitgebreid inwerktraject. Dit vindt het eerste jaar plaats in Eindhoven. Tijdens dit traject kom je minimaal twee keer per week naar het kantoor voor de klassikale opleiding. Na het inwerktraject zul je komen te werken in Breda.

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 13,29 en € 18,70 per uur
 • Royale reiskostenvergoeding (afhankelijk van jouw vervoersmiddel)
 • Fulltime baan van 38 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Werken op een centrale, goed bereikbare locatie
 • Intern opleidingstraject tot volwaardig uitkeringsdeskundige
 • Blijven investeren in jezelf en in de medemens
 • Gratis toegang tot e-learningplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Arbeidsongeschiktheidswetten (AW)
De Arbeidsongeschiktheid (AW) uitkering is de eerste stap nadat een klant gekeurd is door Sociaal Medische Zaken, hierbij ben je verantwoordelijk voor het continueren tot en met afsluiting van het dossier. Onder AW vallen de volgende uitkering: WIA, WAO en Wajong. Deze dossiers zijn vrij uitgebreid en kunnen op verschillende aspecten betrekking hebben binnen de arbeidsongeschiktheidswetten. Ook hierbij beslis je zelfstandig over wijzigingen op de toegekende en lopende AW claims in het kader van de uitvoering van arbeidsongeschiktheidswetten en zorgt eventueel voor invordering.  

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn hier te vinden.’
 
Werktijden
In deze functie werk je fulltime voor 38 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-4 diploma, bij voorkeur in juridische richting
 • Minstens één half jaar stage- of werkervaring in een juridische en/of administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Beschikbaarheid van 38 uur per week
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Bij voorkeur woon je in Breda of omgeving, bijvoorbeeld in Oosterhout, Tilburg of Rijen.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk