Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vakantiewerk floorwalker Xerox regio Amsterdam

Vacature bij: Xerox
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 09 juni 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 1525 per maand € 11,00 per uur
Vacaturenummer: 22078
Interessant voor jou
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Heb jij de komende acht weken in de zomerperiode ruimte in jouw planning voor een parttime baan? Dan is Xerox op zoek naar jou! Als floorwalker bij Xerox zorg jij ervoor dat (nieuwe) printmachines succesvol op locatie worden uitgerold. Je bezoekt verschillende locaties in Amsterdam en omgeving en beantwoordt vragen van de medewerkers die deze machines gaan gebruiken. In ruil voor jouw inzet en flexibiliteit ontvang je een salaris van € 11,00 bruto per uur! Wil jij in aanmerking komen voor deze baan? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere floorwalkers voor Xerox in Amsterdam voor de zomerperiode!

Let op: dit is een tijdelijke vakantiebaan met een maximale duur van acht weken.

Als floorwalker ga jij op verschillende locaties in Amsterdam print- en kopieermachines uitrollen. Jij helpt bij het verplaatsen van deze machines en geeft instructies met betrekking tot het gebruik. Je bent als het ware het aanspreekpunt voor de medewerkers. Doen zich problemen en/of storingen voor? Dan neem jij contact op met de technische dienst van Xerox om deze op te lossen.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 11,00 per uur
 • Parttime baan van 16 tot 32 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Tijdelijke vakantiebaan met een duur van acht weken
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Xerox is een bedrijf dat al jarenlang voorop loopt als het aankomt op document technologie en dienstverlening. Zij produceren innovatieve printapparatuur en software die écht het verschil maken voor hun klanten. Om jouw baan bij dit wereldbedrijf tot een succes te maken doorloop je een training op locatie in De Meern, nabij Utrecht. 

Let op: je werkt op verschillende locaties in Amsterdam en dient hier met eigen vervoer of met openbaar vervoer naartoe te komen. Helaas kunnen we jou geen reiskostenvergoeding bieden.

Werktijden
In deze parttime functie werk je 16 tot 32 uur per week, afhankelijk van je beschikbaarheid. Je wordt van maandag tot en met donderdag tijdens standaard kantooruren ingeroosterd. Op vrijdag ben je sowieso vrij!

Dit neem je mee

 • Aantoonbare technische kennis en/of affiniteit
 • Fysiek in staat om machines te verplaatsen en tillen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in verband met het geven van instructies aan Nederlandssprekende medewerkers
 • Beschikbaarheid van ten minste zestien uur per week
 • In staat om op verschillende locaties in regio Amsterdam te komen (met eigen vervoer of openbaar vervoer)

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Amsterdam, Purmerend, Amstelveen of Haarlem.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk