Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel administratief medewerker UWV Den Haag

Vacature bij: Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 juni 2021
Uren per week: 38
Salaris: Indicatie per maand
€ 2129 - 2597 per maand € 12,93 - 15,77 per uur
Vacaturenummer: 21759
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Goede bereikbaarheid OV

Dit ga je doen

Hallo financieel administratief medewerker ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een functie waar je iets voor de samenleving betekent? Dan is Manpower blij dat je deze vacature bent tegengekomen, want bij UWV zijn ze op zoek naar jou! Met jouw uitstekende analytische skills, kennis op het gebied van sociale wetgeving en minstens een mbo niveau 4 diploma bepaal jij of mensen in aanmerking komen voor een uitkering. Hier komen wat werkzaamheden bij kijken, maar jij gaat deze uitdaging aan! Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 

Uitzendbureau Manpower is voor UWV Den Haag op zoek naar een financieel administratief medewerker. 

De regels van de sociale wetgeving ken jij en dat komt goed van pas in deze functie. Deze kennis zet je namelijk in om te bepalen of mensen in aanmerking komen voor een uitkering. Zijn er complexere dossiers? Dan bespreek je deze met jouw collega’s tijdens een multidisciplinair overleg. Heel fijn dat dit overleg plaatsvindt, want uit dit overleg haal je mogelijk nieuwe acties! Verder staan de volgende werkzaamheden op jouw takenlijst:  

 • Verzamelen, interpreteren, verwerken en beoordelen van informatie
 • Toezien op en bewaken van inhoudelijke en administratieve afhandeling van dossiers
 • Onderhouden van met collega’s en werkgevers, zowel intern als extern
 • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot uitkeringshoogte en -duur
Dit krijg je
 • Brutosalaris tussen € 12,93 en € 15,77 per uur
 • Fulltime baan van 38 uur per week voor de lange termijn
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken 
 • Volledige ov-vergoeding of reiskostenvergoeding vanaf tien kilometer
 • Werken op een centrale, goed bereikbare locatie
 • Een betekenisvolle functie waarbij jij jouw bijdrage kunt leveren aan de maatschappij


Hier ga je werken

UWV, het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen, zorgt dat werknemersverzekeringen in Nederland kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast verzorgt UWV gegevens- en arbeidsmarktdienstverlening als zelfstandig bestuursorgaan, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken. Klantgerichtheid, pro activiteit, procesverbetering en kennisontwikkeling staan hier centraal. 

Werkloosheidwet (WW)
Als je op de werkloosheidswet uitkering (WW) komt te werken ben jij degene die de uitkeringsaanvragen binnen de kaders van de WW beoordeelt. Je levert hierbij maatwerk voor de klanten, hierbij kijk je naar de eventuele gevolgen die van toepassing kunnen zijn op individuele gevallen. Ook ben je verantwoordelijkheid voor de continuering van de dossiers. Denk aan andere in- en/of externe behandelaars, deze stakeholders informeer je over de gevolgen van jouw beslissingen.
 
Ziektewet (ZW) 
Indien je op de Ziektewet uitkering aan de slag gaat krijg je te maken met wet- en regelgeving omtrent het eventuele recht tot een uitkering binnen de kaders van de Ziektewet. Je bent hierbij werkzaam op de backoffice van de Ziektewet en neemt onder andere specialistische vragen over van de Klant&Service afdeling. Je bepaalt hierbij? het recht, de hoogte en duur van een specifieke uitkering. In deze rol werk je volgens een kop-staartconstructie, je blijft verantwoordelijk voor het ingediende verzoek van aanvraag tot continuering.  

Werken met Zinhoud
‘Wie werkt bij UWV, werkt aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Wij zorgen voor een uitkering voor wie daar recht op heeft en helpen mensen bij het vinden van werk. Dit is zinvol werk met inhoudelijke uitdaging. UWV noemt dit: werk met zinhoud. Vacatures en meer informatie zijn hier te vinden.’

Werktijden
De werktijden in deze functie zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

Dit neem je mee

 • Ten minste een mbo-4 diploma, bij voorkeur in juridische richting (zonder mbo niveau 4 diploma kunnen wij je sollicitatie niet in behandeling nemen)
 • Minstens een half jaar stage- of werkervaring in een juridische en/of financieel administratieve functie, bijvoorbeeld als juridisch administratief medewerker, financieel administratief, juridisch medewerker, paralegal, boekhoudkundig medewerker, medewerker financiële administratie, medewerker crediteurenbeheerder, debiteurenbeheerder of vergelijkbaar
 • Sterke analytische vaardigheden
 • Beschikbaarheid van 38 uur per week
 • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen

Hiernaast is het van belang dat jij jezelf kunt terugvinden in de onderstaande competenties: prestatie- en resultaatgericht, samenwerken en klantgerichtheid. Ook woon je bij voorkeur in de regio Den Haag, bijvoorbeeld in Zoetermeer, Leiden of Gouda.\

Ben je nog steeds enthousiast na het lezen van deze vacature? Twijfel dan niet en maak jouw sollicitatie zo snel mogelijk compleet! Manpower neemt na jouw sollicitatie zo snel mogelijk contact met jou op! 

Doorsturen
 
Uitzendwerk