Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Klantadviseur zorgaanbieders VGZ Eindhoven

Vacature bij: VGZ
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 17 mei 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2493 - 2493 per maand € 17,98 - 17,98 per uur
Vacaturenummer: 21562
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Door jouw analytische vaardigheden en drive is geen vraagstuk jou te complex! Als expert bij VGZ onderzoek jij welke oplossing jij de klant kunt bieden en streef je er elke dag naar weer een stapje verder te zetten en jouw kennis en vaardigheden uit te breiden. Voor jouw harde werk kun je rekenen op een bruto-uurloon van € 14,38, pensioenopbouw via Manpower en reiskostenvergoeding. Wil jij in aanmerking komen voor deze functie? Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantadviseurs voor zorgaanbieders bij VGZ in Eindhoven.

Als klantadviseur houd je je bezig met het beantwoorden van (complexe) vraagstukken van klanten en zorgaanbieders. Veel basisvragen kunnen namelijk digitaal worden afgehandeld, maar soms is jouw deskundige advies gewenst. Ook is het belangrijk dat jij streeft naar verbetering. Jij vraagt je regelmatig af hoe je jouw service kunt verbeteren, maar ook of de processen binnen VGZ handiger zouden kunnen worden ingericht. Je hebt een afwisselende functie waarin je veel verschillende mensen spreekt en écht iets kunt betekenen voor klanten.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 14,38 per uur
 • Reiskostenvergoeding conform regeling VGZ
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars die Nederland rijk is. Ruim 2,1 miljoen mensen zijn klant bij VGZ en vertrouwen op hen voor goede zorg die slim georganiseerd is. Naast innovatie staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel bij VGZ. Ook ben jij als medewerker van veel waarde voor de onderneming: jij krijgt namelijk ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als professional. In het pand van VGZ zie je eveneens gezonde touches terug. Zo zijn er geen liften aanwezig en vind je in de kantine gezonde lekkernijen terug. Ook kun je in je pauze een potje tafeltennis spelen met je collega’s.

Werktijden
In deze parttime of fulltime functie werk je 32 tot 40 uur per week. Doorgaans werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens standaard kantooruren. Jouw precieze werktijden en -dagen worden in goed overleg met jou bepaald. Voorlopig zul je vanuit huis werken.

Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau en de bereidheid om dit door middel van een diploma en/of assessment aan te tonen
 • Een Wft-Zorg certificaat of de bereidheid dit op korte termijn te behalen
 • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, in verband met het te woord staan van Nederlandssprekende zorgaanbieders 
 • Kennis van Agile
 • Bij voorkeur ervaring met semi-commercieel klantcontact
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Eindhoven, Nuenen, Tilburg of Best.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk