Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Commercieel administratief medewerker Arnhem

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 29 april 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2253 - 3120 per maand € 13,00 - 18,00 per uur
Vacaturenummer: 21460
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Heb jij goede administratieve en commerciële vaardigheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan maakt onze opdrachtgever, een bedrijf dat actief is in de logistieke sector, graag kennis met jou! Hier ga jij onder andere offertes opstellen. Voor jouw kennis en kunde kun je onder andere rekenen op een brutosalaris tot € 18,00 per uur en pensioenopbouw. Manpower biedt jou nog meer, dus lees de vacature snel verder om erachter te komen wat je nog meer kunt verwachten!

Uitzendbureau Manpower zoekt een commercieel administratief medewerker voor een logistieke organisatie in Arnhem.

We hadden het in de introductie al eerder over offertes. In deze rol stel jij deze op voor materiaal en reparaties aan stellingen. Daarnaast doe jij dit ook voor jouw collega’s van de Sales en Realisation afdelingen. Verder voer je ook taken uit voor de serviceafdeling. Hier zorg jij ervoor dat reparaties worden ingepland. Ben je op zoek naar afwisseling? Dan krijg je dat! Jij gaat namelijk aan de slag op twee verschillende locaties in Arnhem. De locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar, dus dat is mooi meegenomen! 

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 13,00 en € 18,00 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis trainingen volgen via e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken


Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in producten en oplossingen op intra logistiek gebied. Zij creëren oplossingen en producten voor interne logistiek, waaronder transporteren, opslaan, verzamelen van orders en verplaatsen. De oplossingen worden op maat gemaakt waardoor deze altijd perfect aansluiten op de behoeften van de klant. Je gaat op twee verschillende locaties in Arnhem werken, namelijk op het hoofdkantoor op de afdeling Sales Binnendienst en op de Serviceafdeling op het andere kantoor. Deze locaties bevinden zich op loopafstand van elkaar.

Op dit moment kunnen wij je helaas nog niet vertellen over welke organisatie het gaat. Verder in het sollicitatieproces praten we jou bij!

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.
 

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-4 diploma in technische richting, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde
 • Ten minste drie jaar werkervaring als inside sales medewerker, commercieel medewerker binnendienst, medewerker offertes of vergelijkbaar
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Goede beheersing van Microsoft Office applicaties

Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Arnhem, Ede-Wageningen, Doetinchem of Apeldoorn.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en zie jij jezelf al werken bij deze opdrachtgever? Solliciteer dan nu! Manpower neemt na jouw sollicitatie binnen twee werkdagen contact met je op. 

Doorsturen
 
Uitzendwerk