Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Support medewerker internet VodafoneZiggo Leeuwarden

Vacature bij: Vodafone Ziggo
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 10 mei 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2022 - 2022 per maand € 11,67 - 11,67 per uur
Vacaturenummer: 21368
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Wanneer jouw vrienden, familieleden of buren internetproblemen hebben, dan kloppen zij direct bij jou aan! Jij weet als geen ander hoe je internetproblemen moet oplossen en kunt daarnaast helder uitleggen hoe je dit doet. Beschik jij ook over een mbo-4 diploma of hoger én over minstens een jaar ervaring in een functie met klantcontact? Dan ben jij het internetwonder dat wij zoeken. Voor jouw kennis en ervaring kun je rekenen op een direct contract bij VodafoneZiggo en nog veel meer! Enthousiast? Reageer dan direct!

Manpower is voor VodafoneZiggo in Leeuwarden op zoek naar meerdere support medewerkers met verstand van (draadloze) internetverbindingen.

Als support medewerker heb je een belangrijke rol: jij gaat namelijk complexe internetvragen van VodafoneZiggo klanten beantwoorden. In deze tijd is internetverbinding noodzakelijk om je werk goed te kunnen doen. Wanneer een internetverbinding hapert of zelfs uitvalt zoeken klanten van VodafoneZiggo contact met jou om snel tot een oplossing te komen. Je hebt contact via telefoon, chat, messaging en social media. Tijdens deze contactmomenten is het van belang dat je aandacht hebt voor de situatie van de klant en de oplossingen hierop afstemt. Zo ga je op afstand verschillende scenario's doorlopen met de klant, met als doel om het internet weer optimaal te laten functioneren. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om tot de beste netwerkoplossingen te komen voor de klant thuis.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij VodafoneZiggo
 • Brutosalaris van € 2.022,- per maand (op basis van 40 uur)
 • NS-Businesscard waarmee je ook privé mag reizen
 • Parttime of fulltime baan van 32 tot 40 uur per week
 • Telefoonabonnement via VodafoneZiggo en een tegoedbon van € 425,- voor een (nieuwe) telefoon
 • Benefit budget van 14,96% waarmee je bijvoorbeeld extra vakantiedagen kunt kopen
 • Korting op diverse producten
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Je gaat werken bij VodafoneZiggo, een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Om zo goed mogelijk van start te gaan, word jij vier weken lang getraind. Tijdens deze training leer je alles over de producten en diensten van zowel Vodafone als Ziggo, de systemen en krijg je een laptop, toetsenbord, extra beeldscherm, muis en headset. Ook zullen jouw collega’s en teamleiders jou verder helpen in jouw ontwikkeling. Samengevat, krijg je alles wat je nodig hebt om jouw taken goed uit te voeren.

Werktijden
In deze functie werk je 32 of 40 uur van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minstens een mbo niveau 4 diploma
 • Minimaal een jaar ervaring met telefonisch klantcontact, bijvoorbeeld als servicedeskmedewerker, callcentermedewerker inbound, technisch helpmedewerker of vergelijkbaar
 • Klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid
 • Affiniteit met internet en telefonie
 • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week


Bij voorkeur woon je in (of in de buurt van) Leeuwarden, Sneek, Harlingen of Drachten.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Vaste baan