Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Crossdock manager regio Venlo

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 juni 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ per maand € per uur
Vacaturenummer: 21237
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Als crossdock manager weet jij meerdere crossdocks tegelijk in de gaten te houden, maak jij beslissingen op basis van data en weet jij heldere logistieke processen te implementeren. Samen met jouw team zet jij dagelijks je beste beentje voor en zorg jij voor strategische en analytische sturing! Termen zoals logistiek engineering en LEAN zijn jou dan ook niet onbekend. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière en neem jij minimaal drie jaar werkervaring mee? Mooi, want je kunt rekenen op reiskostenvergoeding, een marktconform salaris, een direct contract bij de opdrachtgever en staat jouw ontwikkeling voorop! Geïnteresseerd en benieuwd naar de overige arbeidsvoorwaarden? Lees snel verder en solliciteer nu!

Manpower is voor een logistieke dienstverlener in Venlo op zoek naar een crossdock manager.

Als crossdock manager draag jij proactief bij aan het verder uitdenken van heldere processen en zorg je ervoor dat deze worden geïmplementeerd en geborgd in heldere werkinstructies. Je zorgt ook voor een optimale planning en bent dan ook niet vreemd met dock-management. Met jouw natuurlijk leiderschap en enthousiasme voor het vak coach je teamleiders en creëer je draagvlak binnen je team. Je staat boven het team, maar maakt er ook nadrukkelijk deel vanuit. Wanneer het team optimaal functioneert, heb jij je werk uitstekend gedaan. De operationele aansturing van het stabiele team van vaste medewerkers en flexwerkers laat je voornamelijk over aan je teamleiders. De aansturing van de drie teamleiders neem jij wel voor je rekening.

Voor een goede invulling van deze rol ben je met name op strategisch en analytisch vlak sterk, kun je goed uit de voeten met rapportages en durf je op basis van deze rapportages keuzes te maken. Jij krijgt energie van het optimaliseren van processen en het efficiënt en nauwkeurig laten werken van de operatie. Jij beschikt over een helicopterview, want jij bent verantwoordelijk voor drie verschillende cross dockings. De docks zijn verantwoordelijk voor het verwerken van pakketten, pallets en (onder andere) installatie producten.
Op dit moment verloopt de operatie goed, maar is er behoefte aan een manager die op basis vanuit beleidsstructuur, software en de visie de richting kan bepalen en de operatie daarmee nieuwe invulling geeft.

Dit krijg je

 • Marktconform salaris
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Direct op contract bij de opdrachtgever  
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, vanaf tien kilometer enkele reis
 • Ruime scholings- en opleidingsbudget
 • Diverse online trainingen via Studytube, je wordt vanuit Manpower gefaciliteerd hierin


Hier ga je werken

Een logistieke speler van groot formaat die de laatste jaren enorm gegroeid is, dat wordt jouw nieuwe werkgever! Het is een dynamische organisatie die gekenmerkt wordt door het continue streven naar een perfecte dienstverlening en haar innovatieve karakter. Het bedrijf groeit door het aanbieden van slimme en klantgerichte oplossingen, iets waar jij als manager direct aan mee helpt! 

Meer dan 350 medewerkers zijn onderdeel van deze moderne organisatie, maar ondanks de grootte kent deze een platte en informele structuur. Iets waar jij als manager ook naar zult streven en jij je dus dient te vinden in deze kenmerken. Jij zult zeker niet stilstaan als je onderdeel bent van deze organisatie; er zijn namelijk volop doorgroeimogelijkheden! Starter op de arbeidsmarkt of niet, je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Werktijden
In deze functie werk je doorgaans tussen 8.00 en 17.00 uur. 

Dit neem je mee

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur richting logistiek, transport of bedrijfskunde
 • Ten minste drie jaar werkervaring in een leidinggevende functie, bijvoorbeeld als crossdock manager, supply chain manager, warehouse manager, operations manager of vergelijkbaar
 • Goede analytische vaardigheden, waarbij je de juiste keuzes weet te maken op basis van data en procesoptimalisatie weet te realiseren
 • Kennis van crossdocking & dockmanagement
 • Ervaring met het initiëren en implementeren van verbeterprocessen, bijvoorbeeld LEAN-methodiek
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, vanwege de internationale werkomgeving

Jij hebt een streepje voor als jij ervaring hebt met scanningprojecten, maar dit is niet vereist! Bij voorkeur woon je in Venlo of omstreken, bijvoorbeeld in Venray, Roermond of Weert.

Is dit jouw nieuwe baan en voldoe jij aan de functie-eisen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt met twee werkdagen contact met je op!


Doorsturen
 
Vaste baan