Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Logistiek medewerker Goedhart Sevenum

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 24 augustus 2021
Uren per week: 16
Salaris: Indicatie per uur
€ 832 - 901 per maand € 12,00 - 13,00 per uur
Vacaturenummer: 20832
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Dit ga je doen

Jij vindt niets zo heerlijk als lekker in beweging te zijn tijdens je werk. Ook kun je lekker genieten van een stuk vlaai, een tompouce of van een roomsoes. Laat Manpower nou een baan hebben die deze twee dingen combineert! Als logistiek medewerker bij Goedhart ga jij orders picken en andere logistieke werkzaamheden uitvoeren in de bakkerij. In je pauze kun je in de kantine vlaai en taart proeven en daarnaast verdien je ook nog eens € 12,58 bruto per uur! Je werkt in de avonduren en houdt daardoor veel tijd over voor je studie of andere bezigheden. Wil jij in aanmerking komen voor deze baan? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere logistiek medewerkers voor Goedhart in Sevenum.

Als logistiek medewerker wissel jij orderpicken af met krattenlopen. Als je gaat orderpicken, verzamel je artikelen per stuk voor klanten. Deze artikelen zijn opgeborgen in kratten en jij zorgt ervoor dat klanten precies de vlaaien, taarten en andere producten ontvangen die ze besteld hebben. Na het picken laad je de vrachtwagen in zodat de orders vervoerd kunnen worden. Krattenlopen houdt in dat je kratten van pallets afstapelt en deze naar de juiste afdeling brengt. Tijdens je werkdag loop en sta je veel; stilzitten is er niet bij!

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 12,58  per uur vanaf 21 jaar of ouder. Wanneer jij jonger bent dan 21 val je binnen een bepaalde leeftijdschaal, in overleg met de opdrachtgever krijg jij hier meer over te horen
 • Reiskostenvergoeding conform regeling Goedhart
 • Parttime of fulltime baan van 16 tot 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij Goedhart in Sevenum. Dit familiebedrijf produceert al meer dan honderd jaar het heerlijkste gebak, vlaaien, brood en taartjes. In de bakkerij in Sevenum zorgen meer dan 260 medewerkers ervoor klanten in heel Nederland van deze producten kunnen genieten. De sfeer op de werkvloer is goed en iedereen werkt nauw met elkaar samen om elke dag een topprestatie te leveren. Als kers op de taart staat er elke dag gratis vlaai en taart in de kantine klaar om van te proeven!

Werktijden
In deze functie werk je in de avonduren van 17.00 tot maximaal 22.00 uur. Hierdoor kun je deze baan perfect combineren met bijvoorbeeld je studie, hobby’s, gezin of andere bezigheden. Je kunt van maandag tot en met zondag worden ingeroosterd, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Het is dus belangrijk dat je bereid bent om (ook) in het weekend te werken! 

Dit neem je mee

 • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week
 • Bereidheid om van maandag tot en met zondag van 17.00 tot 22.00 uur ingeroosterd te worden
 • Minimaal achttien jaar oud, in verband met de werktijden
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Sevenum, Horst, Panningen of Venlo.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk