Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Volg een Finance Traineeship

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 31 augustus 2021
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 2050 per maand € 13,14 per uur
Vacaturenummer: 10097
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Voel jij je helemaal thuis in de financiële dienstverlening? Klinken functies als Adviseur Klantenservice Particulieren/Bedrijven, Medewerker Bijzonder Beheer, Medewerker Transactieverwerking en Medewerker Centraal Ondersteuner Zakelijk jou goed in de oren? Wil jij jezelf graag ontwikkelen in deze sector en zo snel mogelijk aan de slag gaan? Lees dan snel verder, want Manpower heeft een interessante vacature die bij jou past!

Voor onze opdrachtgever is uitzendbureau Manpower op zoek naar meerdere financieel trainees. Met dit traineeship word je volledig op weg geholpen in de wereld van banking. Je begint bij de basis, gevolgd door specialisatie en aan het einde van het traject ben je in dienst als interim professional en inzetbaar bij verschillende opdrachtgevers!

Hoe ziet het traineeship eruit?
Jouw persoonlijke ontwikkeling is van groot belang en daar wordt twaalf maanden hard aan gewerkt. Je krijgt een uitgebreid begeleidingstraject zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen!


Voordat je echt kunt beginnen is het belangrijk dat jij je Wft Basis-certificaat behaalt. Dit gebeurt via de opdrachtgever. Sinds 1 januari 2017 is dit certificaat verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur vervult. Als je al in het bezit bent van een Wft-certificaat, dan is dit uiteraard mooi meegenomen. Na het behalen van het certificaat ga je daadwerkelijk aan de slag als trainee banking, waar jij theorie en praktijk met elkaar gaat combineren.

De rol die je vervult en het traject worden in overleg vormgegeven. Je zult beginnen met een ondersteunde rol waarbij je te maken krijgt met diverse diensten zoals financieren, sparen en betalen. Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat jij uiteindelijk jouw rol zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Daarbij is het belangrijk dat je gedurende het traject meerdere certificaten behaalt. Hoeveel of welke certificaten dit zijn, is afhankelijk van de richting die jij kiest.

Voorbeelden van functies waar jij op kunt starten zijn Adviseur Klantenservice Particulieren/Bedrijven, Medewerker Bijzonder Beheer, Medewerker Transactieverwerking en Medewerker Centraal Ondersteuner Zakelijk.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij opdrachtgever
 • Aan de slag als young professional, gedurende twaalf maanden opgeleid worden en uiteindelijk als interim professional in vaste dienst komen
 • Brutosalaris van € 2.050,- per maand op basis van 36 uur, gedurende twaalf maanden zal jouw brutosalaris geleidelijk stijgen naar € 2.350,- per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km of een NS-businesscard
 • Focus op jouw ontwikkeling
 • Fulltime baan van 36 uur per week
 
Na het afronden van diverse trainingen is het mogelijk om snel meer te verdienen!

Hier ga je werken

Het traineeship dat jij zal volgen is bij een grote opdrachtgever die een divers portfolio aan klanten heeft. Jij wordt gedetacheerd, wat betekent dat jij tijdens het traineeship diverse opdrachten kunt uitvoeren. Het is ook mogelijk om het volledige traject bij één opdrachtgever te doorlopen! Welke opdrachten dit precies zullen zijn, is afhankelijk van de richting die je op wil. De opdrachtgever zal opdrachten zoeken die passen binnen een reistijd van anderhalf uur.
In een persoonlijk gesprek willen wij jou graag meer vertellen over de opdrachtgever. Tijdens het gesprek kun jij al jouw prangende vragen stellen!

Werktijden
In deze functie werk je 36 uur per week van maandag tot vrijdag.

Dit neem je mee

 • Een hbo-diploma of hoger
 • Stage- of werkervaring in de financiële of bancaire sector, in de horeca of op een klantenservice functie, bijvoorbeeld als bedieningsmedewerker, klantenservice medewerker, medewerker financiële administratie, financieel medewerker of een vergelijkbare functie
 • Bereidheid om te werken bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties binnen een reistijd van anderhalf uur
 • Affiniteit met financiën of de bancaire sector
 • Beschikbaarheid van 36 uur per week en voldoende tijd om in eigen tijd te studeren voor cursussen en benodigde Wft-certificaten
 • Drive om jezelf te blijven ontwikkelen op financieel gebied

Het is mogelijk om op korte termijn te starten!

Let op: je krijgt ook te maken met de screeningsprocedure volgens de richtlijnen van onze opdrachtgever.

Doorsturen
 
Vaste baan