Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Catering & Rental Officer

Vacature bij: Technische Universiteit Delft
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 16 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ per maand € per uur
Vacaturenummer: 21114
Interessant voor jou
 • Goede bereikbaarheid OV

Dit ga je doen

Als Catering & Rental Officer ben je verantwoordelijk voor de aanname, informatiewinning en uitvoering van aanvragen met betrekking tot reserveringen en evenementen. Je bent als meewerkend voorman/-vrouw verantwoordelijk voor de barshifts en het verloop van evenementen. Je geeft sturing aan studentmedewerkers en lost mogelijke problemen adequaat op. Je ontvangt gasten bij de zaal en bedient gasten vanuit de bar, ziet toe op de juiste mise en place, ruimt op en rekent af. Je zorgt er in alle opzichten voor dat de bedrijfsvoering goed loopt en gasten zich prettig voelen.

Tijdens bardiensten zorg je voor de juiste stock aan het begin van de shift, let op de juiste werkverdeling tijdens de shift en je controleert en verantwoordt ontvangen gelden t.o.v. de kassa-uitdraai. Tijdens kantoordiensten beheer je de email inbox, neem je reserveringen en aanvragen aan en zorgt voor een juiste afstemming van wensen en verwachtingen van de klant. Je zorgt voor een juiste verwerking van de informatie en (na)controle op de kwaliteit van dienstverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van evenementen, lunches en borrels.

Je draagt zorg voor een juiste opstelling en opbouw in de zalen en Cafe X, en voor de aansturing van het personeel.
   

Hier ga je werken

Primaire doel van X TU Delft (X) is het stimuleren en het faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van de student en zijn/haar verbondenheid met de academische gemeenschap van TU Delft. Dit betekent dat X een plek is op de campus waar je je op vlakken kunt ontwikkelen die niet altijd terugkomen in de academische opleiding, maar die wel van onschatbare waarde zijn. Hierbij focust X zich op de needs of young people.

De drie pijlers Products, Systems en Communication maken gezamenlijk het aanbod van X mogelijk, waar jaarlijks zo’n 15.000 studenten en medewerkers gebruik van maken. Thema’s die centraal staan in het aanbod zijn lifestyle, reflection, sports, games, arts en crafts. Samen met studenten(organisaties), docenten en trainers wordt het variabele aanbod aan cursussen, ticketuren, evenementen en projecten vormgegeven. Daarnaast kunnen studenten zelf programmering en/of activiteiten initiëren en kunnen zij vrij gebruik maken van faciliteiten zoals een studentenkeuken en -huiskamer.

Medewerkers van X worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.

Catering, Rental & Retail
Het cluster Catering, Rental & Retail is onderdeel van de pijler Products en verantwoordelijk voor het totale aanbod aan commerciële producten op het gebied van horeca en verhuur. Dat vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar de ontwikkeling en realisatie van aanbod in Cafe X, de Concept Store en Freetown (vrije studentenzone). Daarnaast verzorgt het team ook catering voor uiteenlopende evenementen voor groepen van 20 tot 6.000 personen, zowel bij X als op locatie. Het team bestaat uit 5 vaste medewerkers en wordt aangevuld met een flexpoule van 30 (student)medewerkers.

Je wordt onderdeel van een dynamische en internationale werkomgeving met gemotiveerde en enthousiaste studenten en collega’s.  

Werktijden
Je draait afwisselend diensten binnen een tijdsbestek van 7.00-01.30 uur, afhankelijk van de evenementen en drukte, op doordeweekse dagen en in het weekend. Hierin wordt zoveel mogelijk met een vast terugkerend rooster gewerkt. Je stemt dit af met je collega’s en direct leidinggevende.
 

Dit neem je mee

Je hebt:

 • minimaal 3 jaar relevante horeca of banqueting ervaring en minimaal 1 jaar ervaring als leidinggevende
 • een commerciële instelling met affiniteit voor sales en aftersales gesprekken
 • kennis en ervaring met Word, Excel en Outlook. Ervaring met Delcom en Sharepoint is een pre
 • een open houding en bent zeer geinteresseerd in andere culturen;
 • affiniteit met studenten
 • een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal, zowe mondeling als schriftelijk

Je bent:
 • gastvrij, ondernemend, enthousiast en hebt 'hospitality' in je bloed
 • gewend zelfstandig en secuur te werken en denkt altijd een paar stappen vooruit
 • enthousiast, flexibel en betrokken

Verder:
 • Je beschikt over relevante horecadiploma's, Sociale Hygiëne, middelbare hotelschool of gelijkwaardig
 • Je kunt goed plannen en organiseren
 • Je vindt het een uitdaging om proactief nieuwe dingen te bedenken en ten uitvoer te brengen, en stelt de kwaliteit van dienstverlening hierbij centraal
 • Je signaleert knelpunten en beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen


Doorsturen
 
Uitzendwerk