Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Spaanstalige Junior Trader regio Alkmaar

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 15 september 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ per maand € per uur
Vacaturenummer: 20797
Interessant voor jou
 • Toegang tot Studytube
 • Kans op een vast contract
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

Heb jij minimaal een hbo-diploma op zak en heb jij ervaring met het bedrijven van internationale handel? Heb jij een ware talenknobbel wanneer het aankomt op het spreken van Nederlands, Spaans en Engels? Was jouw antwoord op al deze vragen een volmondig ‘ja’? Dan heb je op de juiste vacature geklikt! In ruil voor alles wat jij meeneemt aan kennis en ervaring ontvang je een marktconform salaris, maak je kans op een lucratieve bonus en heb je het vooruitzicht op een vast dienstverband. Enthousiast? Lees gauw verder of solliciteer direct!

Manpower is op zoek naar een junior trader Spaans voor een internationale speler binnen de alcoholische drankhandel gevestigd in omgeving Alkmaar.

Als junior trader ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen rayon. Binnen dit gebied houd jij je bezig met het drijven van internationale handel. Om succesvol te zijn in jouw rol moet je voortdurend jagen op de beste deals en zorgdragen voor de gunstigste winstmarges. Jouw jachtgebied bevindt zich voornamelijk in Spaanstalige landen. Zo weet jij grote partijen drank in te kopen en deze met goede winstmarges ergens anders op de wereld te verkopen. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de bijkomende logistieke en daarmee gemoeide financiële aspecten.

Dit krijg je

 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Marktconform salaris
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Bonusmogelijkheid
 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Kans op een vaste contract (bij goed functioneren)
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower


Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is gevestigd in Heerhugowaard en houdt zich voornamelijk bezig met de internationale handel in alcoholische dranken van praktisch alle bekende merken. Het bedrijf is actief in ruim vijftig landen en voert zo’n beetje handel over de gehele wereld. Je kunt dus met recht spreken van een internationale speler.

Op de werkvloer heerst een prettige en informele werksfeer. Dit zijn uiteraard niet onze woorden, maar die van jouw (toekomstige) collega’s. Men kan voor alles bij elkaar terecht en dat komt mede door de platte organisatiestructuur. Momenteel is het team groeiende en staat het alles behalve stil. De onderneming, het team, jouw collega’s willen groeien. Het woord ‘aanpakken’ staat daarom ook niet voor niks centraal. Door deze instelling krijg je de ruimte om zelf initiatief te nemen en eigen ideeën aan te dragen.


Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. Naarmate je verder in de procedure komt vertellen wij jou in een persoonlijk gesprek graag meer over jouw (toekomstige) werkgever.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden.Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma
 • Ten minste één jaar werkervaring met het bedrijven van internationale handel, bijvoorbeeld als accountmanager, vertegenwoordiger, sales medewerker, trader of vergelijkbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal (minimaal B2 niveau, volgens het Gemeenschappelijk Europees referentiekader), zowel in woord als geschrift in verband met klantcontact
 • Ervaring met Microsoft Office applicaties (Word, Excel en Outlook)
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week


Tot slot zou het handig zijn wanneer je in (de buurt van) Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Purmerend of Beverwijk woont.

Voldoe jij aan alle vereisten en zie jij het helemaal zitten om als kersverse trader aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en klik vandaag nog op de sollicitatieknop!Doorsturen
 
Vaste baan