Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Teamleider logistiek regio Geleen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 09 april 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 3800 - 4200 per maand € 21,92 - 24,23 per uur
Vacaturenummer: 20807
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Ploegentoeslag
 • Toegang tot Studytube

Dit ga je doen

Als leidinggevende in de logistiek weet jij precies hoe je een team aanstuurt. Dankzij jou worden alle goederen op tijd geladen en gelost, staat de werkplanning als een huis en worden eventuele afwijkingen netjes gerapporteerd. Beschik je over minstens drie jaar ervaring op dit gebied en heb je een opleiding tot Operator B afgerond? Dan biedt Manpower jou niet alleen een fulltime baan waarin je pensioen opbouwt, maar je kunt ook rekenen op een brutomaandloon tot € 4.200,-. Hadden we al gedeeld dat je hier ook een ploegentoeslag bovenop ontvangt? Laat deze kans niet liggen en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt een teamleider logistiek voor een bedrijf in Urmond, regio Geleen.

Let op: de werklocatie is Urmond.

Door leiding te geven aan een team van logistieke operators zorg jij ervoor dat het laad- en losproces bij jouw nieuwe werkgever soepel verloopt. Jij coördineert de logistieke werkzaamheden en houdt tegelijkertijd toezicht op alle planning, zendingen en voorraden. Dagelijks voer jij overleg met de customer service afdeling om verladingsproblemen en -oplossingen te bespreken. Jij rapporteert eventuele afwijkingen en bespreekt gepland onderhoud en geplande verladingen. 

Naast de logistieke coördinatie neem jij ook de personele bezetting van het team operators voor je rekening. Jij stuurt de medewerkers aan en zorgt ervoor dat de werkinstructies netjes worden opgevolgd. Ook beheer je de werkplanning en stuur je de medewerkers van eindverwerking aan. Kortom: je hebt een afwisselend takenpakket waarbij jouw leidinggevende ervaring goed van pas komt!

Dit krijg je

 • Brutosalaris tussen € 3.800,- en € 4.200,- per maand exclusief toeslagen
 • Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever
 • Ploegentoeslag van 12,5% bovenop je salaris
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij een bedrijf dat actief is in de chemische industrie. Op dit moment kunnen wij je helaas nog niet vertellen over welke organisatie het gaat. Verder in het proces vertellen wij jou hier graag meer over.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens een tweeploegenrooster.

Dit neem je mee

 • Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring op logistiek gebied, bijvoorbeeld als teamleider logistiek, magazijnchef, supervisor logistiek of vergelijkbaar
 • Afgeronde opleiding tot Operator B
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 
Daarnaast woon je bij voorkeur in (de buurt van) Urmond, Stein, Geleen of Sittard.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en wil je in aanmerking komen? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Doorsturen
 
Uitzendwerk