Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Assistent laborant MSD Oss

Vacature bij: MSD
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 08 april 2021
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per uur
€ 2080 - 2773 per maand € 12,00 - 16,00 per uur
Vacaturenummer: 20878
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Toegang tot Studytube
 • Kans op een vast contract
 • Ontwikkel mogelijkheden

Dit ga je doen

Droom jij van een baan in het laboratorium bij een bedrijf dat een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheidszorg? Dan ben je bij MSD aan het juiste adres! Naast een baan met betekenis kun je ook rekenen op een brutosalaris tot € 16,00 per uur, pensioenopbouw én je maakt kans op een contract bij MSD zelf. Ontdek wat je nog meer kunt verwachten bij deze baan, check of je in aanmerking komt en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een assistent laborant voor MSD in Oss.

Als assistent laborant bij MSD bied je ondersteuning bij de laboratorium vrijgifte processen. Wat houdt dat precies in? Je gaat onder andere goederen bestellen, in ontvangst nemen en distribueren die toekomen op het laboratorium. Vanuit jouw rol rapporteer je rechtstreeks aan de Lab Coach Equipment Maintenance en Cleaning (EMC).

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 12,64 tot € 16,00 per uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Uitzendcontract via Manpower
 • Baan voor de langere termijn
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken


Hier ga je werken

Jij gaat aan de slag bij MSD, wereldleider op het gebied van gezondheidszorg. MSD werkt mee aan een gezonde wereld en met geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten biedt het innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. De organisatie is actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dit gebeurt met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden. In Nederland werken ongeveer 4.000 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties van MSD. Jij gaat aan de slag op de locatie in Oss.

Jij komt als laborant te werken op de afdeling Quality Control Analytical Chemistry (QC-AC). Deze afdeling is onderdeel van het Qualilty Operations - Pharmaceutical Operations Oss – MSD. Deze afdeling bestaat uit verschillende laboratoria en gezamenlijk hebben zij onder andere de verantwoordelijkheid voor het concreet en tijdig uitvoeren van fysische en chemische testen op grondstoffen, farmaceutische eindproducten en verpakkingsmaterialen. De afdeling QA-AC beschikt ook over twee ADV-laboratoria. Hier worden naast kwaliteitsanalyses ook klachtenonderzoeken en stabiliteitsonderzoeken van eindproducten uitgevoerd.

Werktijden
In deze fulltime functie werk je van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Dit neem je mee

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma analytische chemie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift in verband met de verwerking van officiële documentatie en veiligheid op de werkvloer
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week
 • Bij voorkeur werkervaring in een farmaceutische procesomgeving, bijvoorbeeld als laborant, chemisch analist, laboratorium medewerker of een vergelijkbare functie

Heb jij ervaring met GMP (Good Manufacturing Practice), GDP (Good Documentation Practice) en SAP? Dan heb je een streepje voor. Verder woon jij bij voorkeur in de omgeving van Oss, bijvoorbeeld in Den Bosch, Eindhoven, Breda of Tilburg.

Ben jij enthousiast over deze functie? Wacht dan niet te lang met solliciteren want binnen twee werkdagen nemen wij contact met je op!


Doorsturen
 
Uitzendwerk