Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Teammanager uitkeren UWV Hengelo

Vacature bij: Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 07 april 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2751 - 4530 per maand € 19,84 - 32,67 per uur
Vacaturenummer: 20274
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding

Dit ga je doen

Dat een team zonder leiderschap als los zand is staat buiten kijf, maar gelukkig ben jij daar! Met jouw vijf jaar (of meer) ervaring in een leidinggevende rol doe je het los zand veranderen in het cement dat de bouwstenen keurig op zijn plaats houdt. Kortom, met jou aan het roer worden de gestelde doelen gerealiseerd. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ben je de perfecte persoon om de uitdagende rol van teammanager bij UWV te vertolken. Voor jouw expertise mag je onder meer uitkijken naar een brutosalaris tot € 27,51 per uur en worden je reiskosten vergoed. Wil je weten wat de functie precies inhoudt? Lees dan verder en solliciteer vandaag nog!

Uitzendbureau Manpower zoekt een parttime of fulltime teammanager voor de afdeling Uitkeren van UWV in Hengelo.

Als teammanager bekleed jij een leidinggevende en coachende functie. Jij kijkt om naar je medewerkers en stuurt zo’n 25 medewerkers aan die verantwoordelijk zijn voor diverse wetten die Uitkeren uitvoert (denk aan de WW of de AW). Samen met jouw collega-managers en de Districtsmanager zorgen jullie voor het optimaal functioneren van het gehele district en houden jullie de bedrijfsresultaten scherp in de gaten. Binnen het team moedig jij het nemen van eigen verantwoordelijkheid aan. Jij bent tegelijkertijd leider, manager en coach! Jouw ervaring met coaching en teamontwikkeling komen hierbij goed van pas. Vanzelfsprekend houd je de productie, kwaliteit en ontwikkeling van het team en de collega’s in het oog. Concreet voer jij de volgende werkzaamheden uit:

 • Realiseren van en aansturen op doelstellingen
 • Leidinggeven aan het veranderingsproces binnen Uitkeren
 • Creëren van draagvlak voor veranderdoelstellingen
 • Stimuleren van samenwerking met collega’s van andere divisies

Dit krijg je
 • Brutosalaris tussen € 19,84 en € 27,51 per uur
 • Reiskostenvergoeding conform regeling UWV
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Parttime of fulltime functie van 32 tot 38 uur per week
 • Gratis toegang tot het online learningplatform Studytube


Hier ga je werken

Jij gaat werken bij UWV, het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. UWV zorgt dat werknemersverzekeringen, waaronder WW, WAO en de Ziektewet, deskundig en efficiënt uitgevoerd worden. Binnen de divisie Uitkeren wordt er snel voor inkomen gezorgd wanneer mensen niet kunnen werken. De uitkeringen dienen snel en correct verzorgd te worden, waarbij vertrouwen, deskundigheid, verbetering en resultaat centraal staan.
Om deze baan bij UWV tot een succes te maken is het belangrijk dat jij het overzicht kunt bewaren en openstaat voor veranderingen binnen de organisatie. Hierbij komt jouw ervaring in een groot management team prima van pas! Je zult veel met interne processen en dashboards werken om de resultaten te bewaken. Jouw uitdaging ligt in het behalen van de KPI’s en het proces ernaartoe te verbeteren.

Werktijden
In deze functie werk je parttime of fulltime 32 tot 38 uur per week van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden.

Dit neem je mee

 • Minimaal een hbo-diploma, bij voorkeur richting bedrijfskunde
 • Ten minste vijf jaar leidinggevende werkervaring, bijvoorbeeld als teammanager, office manager, coördinator of vergelijkbaar
 • Aantoonbare ervaring met het borgen en optimaliseren van de kwaliteit van bedrijfsprocessen en het werken met KPI's
 • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week

Tot slot woon je bij voorkeur in (de buurt van) Hengelo, Enschede, Almelo of Oldenzaal.

Voldoe jij aan alle eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer nu!


Doorsturen
 
Uitzendwerk