Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Allround zwemonderwijzer Emmen

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 15 oktober 2021
Uren per week: 10
Salaris: Indicatie per uur
€ 477 - 607 per maand € 11,00 - 14,00 per uur
Vacaturenummer: 20809
Interessant voor jou
  • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in een sportieve dynamische omgeving? Dan hebben wij de juiste vacature voor je. Manpower zoekt een allround zwemonderwijzer op oproepbasis.

Uitzendbureau Manpower is voor een opdrachtgever in Emmen op zoek naar een allround zwemonderwijzer.

Als zwemonderwijzer is geen dag hetzelfde! Je gaat lesgeven bij thema-ochtenden, schoolzwemmen, zwemles ABC, Survival Kids en diverse dynamische aquasporten. Ook houd je toezicht tijdens recreatief- en trimzwemmen en doe je actief mee met schoonmaakwerkzaamheden.

Dit krijg je

  • Brutosalaris van € 11,- tot € 14,- per uur (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Parttime of fulltime mogelijkheden van 10 tot 40 uur per week
  • Urengarantie van tien uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
  • Gratis toegang tot e-learning platform Studytube via Manpower


Hier ga je werken

Het zwembad waar jij les gaat geven is voor jong en oud, heeft moderne en duurzame faciliteiten en biedt een breed aanbod van activiteiten. De kernwaarden zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit, het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van “the place to be” voor de sportieve, de lerende en de recreatieve zwemmer.

Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. In een later stadium van de sollicitatieprocedure kunnen wij jou meer vertellen.

Werktijden

De exacte werktijden worden in goed overleg bepaald.Dit neem je mee

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in de zwembadbranche. Verder beschik je over didactische vaardigheden, werk je graag in een team, ben je klantgericht, daadkrachtig en bereid net dat ene stapje extra te doen voor je collega’s en de gasten. Je ben in het bezit van het diploma (allround) zwemonderwijzer en Doelgroepen, ALO, CIOS of MBO Sport & Bewegen met de aantekening zwemmen. Je hebt ervaring met het geven diverse (aqua)sporten (op muziek). Je hebt het certificaat Lifeguard/Zwemmend redden en een BHV en EHBO-diploma.

Bij voorkeur woon je in de omgeving van Emmen.

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.Doorsturen
 
Uitzendwerk