Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Customer service medewerker Frans regio Dordrecht

Vacature bij: Maasgrit B.V.
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 06 april 2021
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2800 - 3300 per maand € 20,19 - 23,80 per uur
Vacaturenummer: 20784
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Spreek jij vloeiend Frans en kun je je daarnaast ook goed redden in het Engels en Nederlands? Ben je ook goed in het onderhouden van klantcontact, is administratie helemaal je ding en lijkt het je leuk om de spil te zijn in een logistiek proces? Ga dan aan de slag als customer service medewerker bij onze opdrachtgever! Behalve een verantwoordelijke functie krijg je ook een brutosalaris tot € 3.300,- per maand en worden je reiskosten vergoed. Meer weten over de functie? Lees dan verder en solliciteer!

Uitzendbureau Manpower zoekt een Franstalige customer service medewerker voor een bedrijf in Papendrecht, regio Dordrecht.

Let op: dit is een tijdelijke functie met een duur van drie tot zes maanden!

 
In jouw functie van customer service medewerker sta je in nauw contact met de verkoopafdeling, klanten, leveranciers en andere afdelingen. Jij houdt dus meerdere ballen in de lucht en verveelt je op die manier geen moment! Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit orderbeheer en het verlenen van service aan de Franssprekende klanten van jouw werkgever. Denk bij deze service bijvoorbeeld aan het verzorgen van de logistieke administratie, zoals het boeken van vracht voor vervoer over land en op zee. Verder bied je ondersteuning bij offertebeheer, prijsupdates en klachtenafhandeling. Hierbij sta je via mail en telefoon continu in contact met klanten.
 
Dit krijg je 

 • Brutosalaris tussen € 2.800,- en € 3.300,- per maand (op fulltime basis)
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Parttime of fulltime functie van 32 tot 40 uur per week
 • Tijdelijke functie met een duur van drie tot zes maanden
 • Gratis toegang tot het online learningplatform Studytube


Hier ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in materiaaloplossingen en is wereldwijd actief. Al sinds 1872 zetten zij grondstoffen om in oplossingen voor de samenleving en tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot een multinational met activiteiten in maar liefst dertig landen. Voor nu is de naam van de werkgever nog anoniem, maar later in het sollicitatieproces vertellen wij je graag meer!
 
Werktijden 
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tijdens reguliere kantoortijden. Je kunt parttime 32 uur per week aan de slag, maar de voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime 40 uur per week werkt. 

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo niveau 4 diploma
 • Ten minste één jaar werkervaring als customer service medewerker, klantenservicemedewerker, helpdeskmedewerker of vergelijkbaar
 • Uitstekende beheersing van de Franse, Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift, omdat je de hele dag in contact staat met Frans-, Engels- en Nederlandssprekende klanten
 • Beschikbaarheid van minstens 32 uur per week

Tot slot woon je bij voorkeur in (de buurt van) Papendrecht, Dordrecht, Rotterdam of Ridderkerk.

Voldoe jij aan alle eisen? Wacht dan niet tot de vacature sluit en solliciteer nu!


Doorsturen
 
Uitzendwerk